Prvovrstni materiali

Odlično in trajnostno ležišče je sestavljeno iz kvalitetnih materialov, ki poskrbijo, da spite v zdravem in neškodljivem okolju. Ležišča Leticia so sestavljena le iz najboljših materialov, znanih po svoji naravnosti, zračnosti, trajnosti in udobnosti.

Z izbranimi materiali vam želimo pomagati na poti do sanjskega ležišča. Ležišče, primerno le za vas, boste našli, ko boste začeli poslušati svoje telo in izbrali primerno ležišče za svoje potrebe. Čar Leticie se skriva v njenem udobju, saj je ravno prav trda tam, kjer to najbolj potrebujete. Z napredno tehnologijo Visual Comfort vam izmerimo idealno udobje – tako skupaj ugotovimo, kje je ležišče za vas potrebno prilagoditi.

Zavedamo se, da nakup ležišča za marsikoga predstavlja težko odločitev. Razumemo, da v poplavi informacij o koristi različnih materialov in modelov ležišč, postanete le zbegani, pravilna rešitev pa vam spolzi z dosega roke.

Z nakupom Leticie je vaša izbira lažja.

V ležišče vključimo le najboljše materiale, a pravilno kombinacijo za vaše telo bomo lahko izbrali le z vašo pomočjo. Naše strokovnjakinje za zdrav spanec vam bodo prisluhnile in skupaj boste našli pravo rešitev.
Vprašajte se, ali pri ležišču iščete udobje ali si morda želite ležišče primerno za alergike … Boste videli – z odgovori na ta vprašanja, bomo pričarali edino pravo ležišče, krojeno le za vaše telo.

Certificirani materiali zagotavljajo vrhunsko kakovost

Z razvojem in nadgradnjo ležišč skozi leta smo pridobili prvovrstne certifikate, ki odražajo najvišji možni standard naših materialov. Z odločitvijo za ležišče Leticia ste lahko pomirjeni, da ste opravili odličen nakup, saj spite na zdravju prijaznih materialih.

Cetripur certifikatCertiPUR certifikat

CertiPUR certifikat pridobijo ležišča, narejena iz zdravju prijazne pene, zato je prava izbira tudi za najbolj zahtevne uporabnike.

 

 

 

 

 

Oeko tex certifikat

Certifikat Oeko-Tex standard, razred 1

Prejmejo ga le tisti materiali, ki so izdelani iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žveči tudi otrok, mlajši od treh let, brez da bi pri tem zaužil škodljive snovi. Oeko-Tex organizacija preverja kakovost in izdaja certifikate za razred 1 izdelkom, ki ustrezajo le najstrožjim kriterijem.

 

 

 

 

Hygcen certifikatCertifikat HygCen

HygCen odlikuje materiale, ki so preverjeno varni za uporabo tudi v medicini.