Digitalna meritev telesa, vzmetnica po meri, slovenska izdelava

Zakaj je potrebna meritev telesa za izbiro pravega ležišča

Z razvojem najbolj osebnega ležišča Leticia univerzalna ležišča postajajo preteklost. To je resnica, ki jo mnogi ljubitelji zdravega spanja že poznajo in občutijo vsako jutro, ko se zbujajo na ležišču izdelanim glede na njihove potrebe in želje, na ležišču Leticia.

Skrivnost je v sistemu Visual Comfort

Mi vam bomo znali svetovati in vam s pomočjo sistema Visual Comfort v živo in v barvah pokazati, katera trdota je idealna za vsak delček vašega telesa. Idealno udobje boste zdaj lahko resnično videli, saj je na otip zelo težko ugotoviti razlike med dvema podobnima ležiščema. S sistemom VisualComfort je to postalo hitro in enostavno.

Kako do svoje meritve, ki vas bo pripeljala do vašega osebnega ležišča, si lahko pogledate TUKAJ.

Izdelava vzmetnic po meri Slovenija - Vzmetnica Leticia - meritev v salonu Maremico

Odločite se za ležišče NEPREMAGLJIVIH

Postanite nepremagljivi tudi vi in si dovolite zbujati na ležišču, ki se bo natančno prilegalo vaši obliki telesa, teži in načinu spanja. Da pa boste do tega prišli, morate najprej prisluhniti sebi, nato tudi nam.

Pri izbiri ležišča NIČESAR NE PREPUŠČAJTE NAKLJUČJU

Gre za vaše spanje, vaše udobje, vaše zdravje, vaš uspeh in vašo osebno srečo. Leticia je skrivnost moči aktivnih ljudi, ki dosegajo najbolj ambiciozne cilje. Bodite eden izmed njih in si dovolite spoznati eno najbolj osebnih ležišč Leticia.

Oglejte si video, kako poteka merjenje:

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.