Jogi

Kako izbrati pravi jogi?

Jogi ima zelo velik vpliv na kvaliteto našega spanca. Če vas zjutraj, ko vstanete vse boli, je zato najverjetneje kriv vaš jogi. Raziskave so pokazale, da ljudje po nakupu novega jogija veliko bolje spijo, se ponoči redkeje zbujajo, zjutraj pa so bolj spočiti. Če si želite dobrega in zdravega spanja torej potrebujete dober jogi.

Zajtrk v postelji

  • Pomembno pa je tudi dejstvo, da ni ene vrste jogija, ki bi ustrezal vsakemu posamezniku.

    V Leticii smo zato razvili tak jogi, ki ga izdelamo za vsakega posameznika posebej. Jogi prilagodimo obliki vašega telesa, vašemu spalnem položaju, spalnim potrebam in morebitnim zdravstvenim težavam. Oglejte si, kater jogi Leticia bi bil za vas najbolj primeren.
  • Kako izbrati pravi jogi?

    Izbira novega jogija ni enostavna. Najbolj pomembno je, da izberete tak jogi, ki vam bo nudil ustrezno podporo, hkrati pa se boste na njem počutili udobno. Vzemite si čas in izbiri novega jogija posvetite dovolj pozornosti. Pomembno je tudi, da izberete pravilno dolžino in širino vašega novega jogija. Naj bo čim širši in vsaj 10 cm daljši od višjega partnerja, ki bo na njemu spal.
 
Jogi Leticia

Zanimivost

Jogi je bil sprva blagovna znamka enega izmed slovenskih ponudnikov ležišč. Beseda jogi je postala z leti tako uveljavljena, da jo danes uporabljamo kot generičen oz. kot sopomenko za besedo ležišče.
 

Kateri jogi bi bil za vas najprimernejši je odvisno od vaših potreb in želja. Če vsaj približno veste kaj iščete, vabljeni da si ogledate ponudbo jogijev Leticia glede na predlagane kategorije. Le te vam bodo omogočale krajšo in preglednejšo pot do vašega novega jogija.

Katera kategorija jogijev bo primerna za vas, si lahko pogledate tukaj.
 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče