Leticia logo

Vzmetnica Leticia Spring, višine 26 cm, uporabnike navdušuje z najbolj osebnim udobjem. Osnova te ročno izdelane vzmetnice so Multizone žepkaste vzmeti, ki poskrbijo za vrhunsko zračnost, udobje zgornjega dela vzmetnice pa odlikuje material Leticell, ki ga lahko nastavimo v dve različni udobji. Nad to vzmetnico so še posebej navdušeni ljubitelji čvrstih vzmetnic, alergiki in vsi, ki so nagnjeni k potenju.

Dobavni rok za vzmetnice Spring 26 je 14 dni. Vzmetnico pošljemo po pošti, za doplačilo pa jo lahko na dom pripelje tudi ekipa Spalnega centra Maremico.

VZMETNICA PO MERI LETICIA SPRING

vzmetnica spring 26 visina

Udobje vzmetnice si boste lahko
prilagodili svojim željam in potrebam

Vzmetnica Leticia Spring, višine 26 cm, velja za čvrsto ležišče. Sestavljena je iz Multizone žepkastih vzmeti Spring, ki poskrbijo za optimalno prilagoditev najpomembnejšim izboklinam telesa in ustrezno podporo preostalih delov telesa.

Čvrsti osnovi iz žepkastih vzmeti dodamo vrhnji sloj (6 cm) iz kakovostnega, zračnega materiala Leticell. Le ta nudi dve različni udobji – čvrsto in srednje čvrsto udobje, ki ju lahko po želji kadar koli zamenjate (preprosto obrnete toper).

Od vrhunskih zračnih materialov do odlične podpore hrbtenici

Vzmetnica Leticia Spring, višine 26 cm, zagotavlja vrhunsko zračnost in udobno ter zdravo spanje. Zasluga za to gre skrbno izbranim materialom, ki so kakovostni, zračni, prožni in obstojni.

Žepkaste vzmeti, ki sestavljajo večino tega ležišča omogočajo prost pretok zraka in odlično poskrbijo za sprotno odvajanje odvečne toplote in vlage – tudi iz kompaktnega vrhnjega toperja.

boxspring-lux-galerija-02.jpg

Navdušeni ambasadorji vzmetnice Leticia

Snemljiva pralna prevleka

Kakovostna prevleka ležišča Leticia Spring 26 je snemljiva in pralna pri 60 °C. Tega so še posebej veseli alergiki, astmatiki in vsi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju.

maremico-blog-vitamin-d-naspana

Garancija 10 let

Da si boste z lažjim srcem privoščili naspane dni, vam nudimo dve garanciji! Če z ležiščem Leticia ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh od nakupa vrnete.

Leticia Spring 26 ima 2 leti garancije, z možnostjo podaljšanega jamstva za dodatnih 8 let. To skupaj pomeni 10 let mirnih noči. 

Razvito in izdelano v Sloveniji

Dolgoletne izkušnje na področju spanja in razvoja ležišč ter lastna proizvodnja so nam pomagale zasnovati različne tipe ležišč Leticia. Vse od enostavnejših modelov ležišč Letica, vse do ležišč Leticia, ki jih izdelamo tako, da jih prilagodimo vašim potrebam, telesnim lastnostim in željam.

oblazinjena ležišča in postelje - maremico
vzmetnica spring 26 obnovljivo trajnostno

Ležišču boste lahko podaljšali življenjsko dobo

Kako? Ležišče je sestavljeno iz številnih komponent, katere boste lahko, zahvaljujoč naši lastni proizvodnji, čez čas zamenjali z novimi in tako obnovili svoje ležišče.  Prijazno do vaše denarnice in okolja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.