Kako deluje Leticia

Kako deluje Leticia?

… deluje na vsakega posameznika drugače, saj je izdelana za vsakega posameznika posebej. To nam omogoča modularna sestava 20 različno trdih modulov, ki so razporejeni skozi celotno ležišče tako kot bo vam najbolje odgovarjalo.

Ležišče Leticia sestavljajo moduli različnih dimenzij in trdot. Leticia je zasnovana kot modularni sistem, ki omogoča nešteto kombinacij in s tem prilagajanje spalne podlage prav vsaki konstituciji.

prilagodljivi moduli

Leticia vsakemu posamezniku omogoča, da si iz modulov sam sestavi natanko takšno ležišče, kot ga ta hip potrebuje njegovo telo. In če je potrebno, ga že jutri spremeni, prilagodi in si znova omogoči optimalen počitek. Leticia s svojimi številnimi kombinacijami omogoča popolno prilagodljivost in individualizirano uporabo. Prilagaja se vsaki telesni konstituciji in vsem vrstam spanja. Kadarkoli jo je mogoče poljubno preoblikovati in zamenjevati module, njihov položaj ali trdoto. Tudi, če se bodo vaše spalne navade in telesne značilnosti z leti spremenile, se bo Leticia vsaki spremembi z lahkoto prilagodila.

Vsaka Leticia je edinstvena – kot vi.

Ležišče Leticia vam s svojo modularno sestavo omogoča odlično prilagajanje in ustrezno podporo vašemu telesu.

S pomočjo 20 modulov, ki so na voljo v 5 različnih trdotah, lahko sami prilagodite ležišče svojim potrebam. To lahko storite ob nakupu ali pa kadarkoli pozneje, če se npr. vaše potrebe oz. navade spremenijo. Moduli so razporejeni glede na telesno višino. Na izbiro trdote posameznih modulov pa vpliva telesna konstitucija in najpogostejši spalni položaj ter morebitne zdravstvene težave.