Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Teden vrhunskega spanja

Vrhunski spanec – ključ do uspeha in nepremagljivosti

Med 11. in 18. aprilom, v Tednu vrhunskega spanja, vas v Spalnem centru Maremico razvajamo s številnimi ugodnostmi.

3 dejavniki, ki jih je potrebno upoštevati pri kakovosti spanja

Vsak ve, da je spanje nujno za preživetje in da zanj porabimo približno tretjino svojega življenja. Dandanes, ob hitrem tempu življenja, ljudje vse manj časa namenimo kakovostnemu spancu. Pogosto kakovosten in globok spanec namreč zamenjamo zgolj s krajšim počitkom. Dejstvo je, da spanje potrebujemo za vzdrževanje primernega delovanja možganov, s tem pa tudi pravilnega delovanja celotnega organizma. To je zgolj eden izmed številnih razlogov, zakaj je vlaganje v krepčilen spanec ključnega pomena.

Optimalen čas spanja

Kljub temu da je potreba po spanju pri vsakem človeku drugačna, je idealen čas spanja 7-8 ur. Manj kot 6 ur spanja dnevno se smatra kot nezdravo. Pomanjkanje spanca se v začetni fazi lahko kaže kot pomanjkanje koncentracije in utrujenost, na dolgi rok pa lahko vodi do resnih motenj.

Okolje

Pomembno je, da svojo spalnico opremite za kakovostno spanje. Spalnica naj bo brez hrupa in zatemnjena. Povprečna temperatura naj bo med 18 in 20 stopinj. Spalnico pred spanjem za 10 minut temeljito prezračite.
Poleg tega se v večernih urah izogibajte pijačam, kot so kava, čaj, alkohol in razni energijski napitki. Izpustite tudi težke večerne obroke in kajenje – to namreč otežuje kakovostno spanje.

Ležišče

Eden izmed pomembnejših dejavnikov, če ne kar najpomembnejši, je ležišče. Poskrbite, da bo kakovostno in popolnoma prilagojeno vašemu telesu. Pri izbiri pravega ležišča je najpomembnejše popolno prilagajanje obliki telesa – ključna je podpora vsem delom telesa. Dejstvo je, da vsak potrebuje drugačno ležišče. Zato je idealna izbira za vsakega posameznika ležišče Leticia. Skrivnost Leticie namreč ni le v univerzalnem prilagajanju trdote, ampak predvsem v tem, kako ugotovimo idealno trdoto za vsakega uporabnika. Sistem Visual Comfort jasno, slikovno in v barvah pokaže, na katerem ležišču se vaše telo najbolje počuti.

Meritev s sistemom Visual Comfort je na voljo v Spalnem centru Maremico. Obiščite nas na Šlandrovi 4 in odkrijte skrivnost edinstvenega ležišča.

Teden vrhunskega spanja med 11. in 18. 4.

Med 11. in 18. aprilom vas v Spalnem centru Maremico razvajamo s številnimi ugodnostmi. Med drugim boste lahko brezplačno opravili meritev s sistemom VisualComfort. Naše svetovalke za zdravo spanje vam bodo v sproščenem ambientu prijazno in strokovno svetovale pri izbiri pravega ležišča. Obiščite nas v Tednu vrhunskega spanja in izkoristite ugodnosti, še posebej vas bo razveselil 15% popust na postelje BoxSpring z ležiščem Leticia po izbiri. Da boste lahko ujeli vedno daljše in s soncem obsijane dni, bomo v soboto 14. aprila odprli Spalni center kar do 18. ure!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.