Vzglavnik Leticia za boleč vrat – kvaliteten vzglavnik, primeren tudi za otroke

Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.

Dandanes na trgu najdemo veliko različnih vzglavnikov, nekateri vzglavniki bolj odgovarjajo spanju na boku, drugi spanju na hrbtu, eni so nižji, drugi višji, eni vzglavniki vsebujejo za polnilo žita, drugi živalsko perje in še bi lahko naštevali. Kaj hitro se izgubimo v poplavi številnih vzglavnikov, ki obljubljajo najboljše rešitve za naš vrat in spalno udobje. Sprašujemo se, katerega kupiti in glede na izkušnje mnogih, zapravimo kar nekaj denarja in prostora v omari za vzglavnike, preden najdemo pravega.

Žepkasta vzmetnica Leticia – ležišče na žepkasto vzmetenje

Vzmetnica Leticia. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.

Žepkasta vzmetnica velja za najbolj zračno ležišče na trgu, saj ji vzmeti omogočajo prost pretok zraka znotraj ležišča. Temu so hvaležni predvsem astmatiki in alergiki, saj so možnosti za razvoj hišne pršice zgolj minimalne. Poleg tega žepkaste vzmetnice obožujejo osebe, ki so nagnjene k močnejšemu potenju ponoči, saj je zračnost pri njih ena izmed najpomembnejših lastnosti ležišča. Žepkasto ležišče je primerno tudi za vse ljubitelje generalno trših ležišč.

Terapevtska vzmetnica Leticia – najboljše ležišče za bolečo hrbtenico

Vzmetnica Leticia.Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.

Ko iščete najboljše ležišče za hrbtenico, se kaj hitro lahko znajdete v poplavi informacij, katera je tista prava vzmetnica za bolečo hrbtenico. Če imate težave z bolečo hrbtenico pa je seveda zelo pomembno, da izberete tisto ležišče, ki vam ne bo poglabljalo bolečin, temveč jih bo lajšalo ali morda celo odpravilo.

Alergija na prah in pršice

Alergija

Ste vedeli, da je material, iz katerega je izdelano ležišče Leticia, neprimeren za pršice in zato odlična izbira za alergike in astmatike? Poleg tega je prevleka ležišča pralna pri 60 °C, ročno pa lahko operete tudi posamezne module, ki sestavljajo ležišče.