Jesensko obarvanemu oktobru bomo v Maremicu dodali slavnostno odete barve. Med 10. in 17. oktobrom, v okviru Tedna vrhunskega spanja, vas pričakujemo z izjemnimi ugodnostmi in vrhunskimi darili. Ker vemo, da je časa za obisk vedno premalo, smo v soboto 13. oktobra odpiralni čas podaljšali do 18. ure zvečer!

Privoščite si dovršeno spanje na Leticii

Morda se pri nakupu novega ležišča sprašujete, če vam bo udobje ustrezalo še več let po nakupu. Pri Leticii ni prostora za takšne skrbi – vaše udobje namreč narekujete vi sami. Pri nakupu Leticie Multimodular boste s pomočjo napredne tehnologije in prilagodljivih modulov domov odšli s popolnoma personaliziranim ležiščem.

V tednu Vrhunskega spanja prejmete DARILO!

Ob nakupu izbranega modela Leticia vam podarimo posteljnino Bombažne sanje.
Posteljnina Bombažne sanje vas bo navdušila z izjemno mehkobo 100% bombaža. Kvalitetne materiale dopolnjujejo očarljivi pisani vzorci, ki bodo v vaši spalnici pričarali čaroben občutek. Pralna je na 60 °C in tako primerna tudi za alergike in asmatike.

Kakšno je idealno udobje?

Poleg posveta s svetovalkami za zdrav in udoben spanec vam nudimo brezplačno meritev z Visual Comfort sistemom.
Zavedamo se, da je izbiranje med enim in drugim ležiščem pogosto zelo težka odločitev. Včasih na prvi dotik razlika niti ni očitna. Meritev Visual Comfort bo pomagala ugotoviti, kateri deli vašega telesa ponoči potrebujejo dodatno podporo. S pomočjo svetovalk vam nato sestavimo idealno udobje.

Vaše popolno ležišče je le en korak stran. Najdete nas na Šlandrovi ulici 4, v ljubljanskih Črnučah.

Uresničite svoje sanje med 10. in 17. oktobrom. Ob nakupu dobite še darilo!