Znano je, da se novo ležišče najbolj izplača kupiti v času sejmov – takrat smo namreč še posebej radodarni s sejemskimi ugodnostmi. Pridružite se nam na sejmu, med 13. in 18. marcem 2018, na Gospodarskem razstavišču v Hali C in izkoristite številne ugodnosti.

Čas sejma ni le čas popustov, smo za vas pripravili tudi številne trende – na sejmu predstavljamo najnovejši trend kraljevskega spanja s posteljami BoxSpring. Spoznali boste ležišče prihodnosti – ležišče Leticia. Po želji si lahko s pomočjo sistema VisualComfort ogledate računalniški prikaz pritiskov vašega ležišča na vaše telo.

Prepustili se boste lahko pestri izbiri barv, ki so na voljo za oblazinjenje postelj BoxSpring. S svetovalci pa se boste pogovorili, katera je najboljša izbira ležišča za vašo hrbtenico in kakšno posteljno pohištvo je na voljo.
Za svoje ležišče Letica, ki bo izdelano po vaših potrebah in željah, boste prejeli sejemsko ugodnost. Prav tako vam jo bomo upoštevali tudi v našem Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah.

Ne pozabite: vsak potrebuje drugačno ležišče. Tudi vi.

Nudimo vam možnost odkupa eksponatov. Oglejte si seznam eksponatov, ki so na voljo. Nekateri eksponati so na voljo še iz prejšnjih sejmov in niso razstavljeni. Klik do tabele >>

Leticia sejem Dom