Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
58. Sejem Dom

Sejem Dom 2019 – 6 razlogov, zakaj obožujemo sejme

Vsako leto se Leticia udeležuje sejma Dom, ki bo tokrat potekal med 5. in 10. marcem na Gospodarskem razstavišču. Na letošnjem sejmu vam prinašamo še več ugodnosti in novosti ter zagotavljamo še en dogodek, na katerem boste zagotovo našli nekaj novega za svoj dom. To pa ni edini razlog, zakaj se veselimo prihajajočega sejma. Nabrali smo kar 6 razlogov, zakaj morate sejem Dom 2019 nujno obiskati.

Sejmi dajejo nove ideje in inspiracije

Obisk sejmov je včasih celo nujen, če ste ostali brez navdiha za opremljanje lastnega doma, prebiranje raznih revij in obiskovanje trgovin pa vam ne nudi več zagona, ki ga iščete. Kopica razstavljenih izdelkov so morda ravno tista nujna kapljica navdiha, izkušeni prodajalci pa vam lahko koristijo kot dober vir informacij o novih izdelkih in materialih.

Najboljši ponudniki na enem mestu

Nabor podjetji je širok, na takšnih in drugačnih sejemskih dogodkih pa boste običajno našli širok spekter najboljših proizvajalcev v regiji, kar ponuja priložnost za spoznavanje njihovih izdelkov.

Ker na sejmih sodelujejo strokovnjaki iz raznih področji, se lahko z njimi pred nakupom tudi posvetujete.

Lažja primerjava plusov in minusov

Sejmi niso namenjeni le razgledovanju in preizkušanju novih izdelkov. Mnogi obiskovalci gredo na sejem z namenom, da se bolje pozanimajo o izdelku, ki ga želijo kupiti. Če ste v dvomih, lahko priskočijo na pomoč svetovalci in tako olajšajo izbiro nakupa, sami pa si lahko organizirate svoj listek prednosti in slabosti podobnih izdelkov.

Svetovanje, učenje in obsejemski programi

blog leticia sejem domOd sejma lahko največ odnesete z udeležbo na koristnih in interaktivnih spremljevalnih programih. Velikokrat se sejemski programi osredotočijo na določeno področje in vam tako nudijo poglobljen vpogled v izbrano tematiko.

Seveda ne smemo pozabiti, da so sejmi poleg bogatega izbora izdelkov, radodarni s popusti in različnimi ugodnostmi.

Obiščite nas na sejmu Dom

Razlogov, zakaj obiskati sejem Dom, je še več, vendar vam prepuščamo, da seznam dopolnite kar sami.

Obiščite nas med 5. in 10. marcem v hali C, na Gospodarskem razstavišču. Na pomoč vam bodo priskočile izkušene svetovalke za zdrav in kakovosten spanec, vaše popolno udobje pa bomo izmerili s pomočjo sistema Visual Comfort. Seveda vas pričakujejo tudi odlične ugodnosti in gotovinski popusti.

Sejemske ugodnosti lahko v času sejma koristite tudi v Spalnem centru Maremico, v ljubljanskih Črnučah.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.