Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Pridih poletja v spalnici

Pridih poletja v vaši spalnici

Sončni žarki in poletne temperature zagotovo že kukajo v vašo spalnico. Ste jo že preuredili v svojo poletno oazo? Pripravili smo par nasvetov, s katerimi bo vaša spalnica v trenutku postala prijeten prostor za skrivanje pred visokimi temperaturami.

Posteljnina Nežni cvetVaša postelja

Prav posebno pozornost namenite vaši posteljnini. Zamenjajte debelo posteljnino za lažje, dihajoče materiale, kot je na primer bombaž. Odenite svojo posteljnino v mirne modre barve, ki spominjajo na barvo turkiznega morja in hkrati pomirjajo naše oči. Če so vam bližji bolj pisani vzorci, je prava izbira za poletne dni posteljnina z cvetličnimi cvetovi. Cvetlice bodo zagotovo popestrile vaš prostor ter vanj vdihnile pozitivno energijo. Z izbiro prave posteljnine bo vaša spalnica videti hladnejša, prava izbira materialov pa bo tudi na vaši koži pustila lažji občutek.

Barve v spalnici

Barva

Dokazano je, da temne barve vpijajo svetlobo in grejejo prostor. Da bodo vaše noči hladnejše in prijetnejše, raje preoblecite spalnico v svetle in nevpadljive barve. Z belo in modro barvo ne boste zgrešili – mirni odtenki blagodejno vplivajo na vaše oči in v prostor vnesejo občutek notranje harmonije.Poskusite v spalnico vnesti tudi živahno vzdušje poletja z raznimi radoživimi dodatki. Pravo mesto v vašem domu bo tako našli razni okraski v oranžnih in rumenih odtenkih – odtenkih, ki jih med poletjem najdete tudi v naravi.

Odprite oknaOdprite svoja okna

Ponoči, ko se temperature znižajo in zapiha mrzel vetrič, na stežaj odprite svoja okna vsaj za eno uro. Ne pozabite ugasniti vseh luči, drugače se bo v vaši spalnici hitro znašel kakšen nadležen komar.

Dodajte pridih naraveDodajte pridih narave

Sobne rastline bodo vašo spalnico v trenutku spremenile v rajsko poletno oazo. Rastline prostor v trenutku poživijo, prav tako vplivajo blagodejno na vaše čute in um. Dotik sivke pomirja, različne rastline pa tudi prečiščujejo zrak v prostoru.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.