Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Posteljnina in odeja

Prebudite svojo spalnico z novo posteljnino

Ni skrivnost – poglaviten pogoj za udoben spanec je pravo ležišče. Vendar pa lahko udobje svojih noči nadgradite še s pravilno izbiro posteljnine.

Smernice pri izbiri posteljnine

Še posebej bodite pozorni na izbiro pravega materiala. Na postelji poležavamo, se je dotikamo in se po njej pogosto premikamo, kar našo posteljnino precej bremeni. Zato je pri nakupu posteljnine pomembno, da smo pozorni na izbiro materiala, ki nam bo služil še mnogo let.

Bombaž se ponaša z naslovom »kralj tekstilnih materialov«! Že na otip je bombažna posteljnina mehka in trpežna, njeno vzdrževanje pa je enostavno. Ko kupujete posteljnino, izberite tisto, ki je narejena iz 100% kvalitetnega bombaža. To vam zagotavlja, da bo posteljnina prožna in obstojna še mnogo let.

Posteljnine najvišje kakovosti se ponašajo z reaktivnimi barvili, ki poskrbijo, da barve ne zbledijo tudi po več letih pranja.

Ponudba posteljnine v naši spletni trgovini. Kliknite tukaj >>

Da boste res dobro spali, se razvajate v udobju prestižnih odej Climabalance Bedtime!

Odejo Climabalance Bedtime odlikuje multifunkcionalnost. Sestavljena je iz dveh odej, ki sta skupaj speti z gumbi, kar omogoča prilagajanje toplote odeje spreminjajočim se letnim časom. V odejo so integrirani zračni všitki, ki bodo v mrzlih dneh toploto vašega telesa ohranjali in poskrbeli, da vam bo v postelji vedno udobno in prijetno. Odeja Climabalance Bedtime telesu pusti, da diha in se ponoči lažje obnavlja. Še posebej je bodo veseli vsi, ki ponoči težje zaspijo, ker jim je v spalnici prevroče oziroma premrzlo. Njena vsestranskost bo navdušila tudi alergike in astmatike, saj je pralna na 95 °C.

Pričakujte še več!

Poleg odeje Climabalance Bedtime in posteljnine vam v spletni trgovini ponujamo široko ponudbo drugih izdelkov. www.maremico.si.

Preverite, kateri izdelki so trenutno hit med uporabniki!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.