Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Dekle spi na boku

Ortopedsko ležišče

Kaj zares pomeni ortopedsko ležišče?

Ortopedsko ležišče je vsako ležišče, ki vas med spanjem optimalno podpira tam, kjer je potrebno. Izdelano mora biti iz kvalitetnega, zračnega, prožnega in udobnega materiala.

Pripravili smo nekaj nasvetov:

  1. Ležišče se mora optimalno prilagajati vašemu telesu. Tudi pri obračanju med spanjem.
  2. Da bo ležišče zares ustrezalo vašemu telesu, mora biti izdelano izključno glede na vaše telesne lastnosti, spalne navade in morebitne zdravstvene težave. Vsi ostali približki vam optimalnega spanja ne bodo omogočali.
  3. Priporočljivo je, da je ortopedsko ležišče izdelano iz zračnega in prožnega materiala, za katerega je izdan certifikat Oeko-Tex standard 100, razred 1.
  4. V kolikor je ležišče izdelano iz vrhunskih certificiranih materialov, lahko pričakujete tudi daljšo življenjsko dobo ležišč.

 

STE VEDELI? Pri liniji ležišč Leticia lahko udobje ležišča spreminajte tudi naknadno. Ker se z leti človek in njegovo telo spreminjata, je ta prednost še kako dobrodošla. Več o obnovah po nakupu si lahko preberete tukaj

Obiščite nas v Spalnem centru Maremico. Svetovali vam bomo, katero ležišče je za vas in vašo hrbtenico najprimernejše.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.