Exclusive Top postiljanje – udobje in dovršen videz v enem

Posteljni okvirji in postelje BoxSpring. Ležišče Leticia.

Exclusive Top postiljanje je način postiljanja, ki vam ga lahko ponudi najbolj osebno ležišče daleč naokoli, ležišče Leticia. Le ta v prvi vrsti skrbi za popolno udobje in naspana jutra vsakega posameznika, saj ga v naši proizvodnji izdelamo glede na vaše mere, spalne navade in morebitne posebnosti. Razvaja in preseneča pa tudi z dodatkom, ki je nameščen na ležišče Leticia – imenuje se Exclusive Top toper.

Vrhunec udobja – postelja BoxSpring z ležiščem Leticia

BoxSpring postelja z ležiščem Leticia

Postelja BoxSpring, ki je dobro poznana po celem svetu, osvaja ljubitelje estetike v prvi vrsti s svojim oblazinjenim dizajnom in nadstandardno višino, kar daje pridih večne elegance in zares pričara pravljično vzdušje v vsaki spalnici.

Odpravite refluks z naklonom ležišča

Dekle z dvignjenim ležiščem odpravila refluks

Ste tudi vi med tistimi, ki vas pestijo težave z refluksom in z zgago? Gre za zelo pogosto bolezen, katere simptomi so zelo neprijetni in vplivajo na kvaliteto posameznikovega življenja.

HIŠNI SEJEM (18. – 31. maj)

Hišni sejem ležišč Leticia v maju 2020

Izbira ležišča v Spalnem centru Maremico je vedno enostavna, saj so ležišča Leticia zasnovana tako, da jih izdelamo šele po tem, ko se spoznamo. Nič prej.

Konferenca 8 ur za zdravje – vzemite si čas zase

8urzazdravje blog predavatelji

Če ste za svoj dober spanec že poskrbeli, imate temelj zdravja že postavljen. Kaj pa njegovi pomembni stebri, ki ”hišico zdravja” držijo pokonci? Ti stebri so: prehrana, gibanje in upravljanje s stresom. Postavite jih 14. marca 2020 skupaj z nami!

Spoznajte Leticio na sejmu MOS

Sejem MOS

Ste ugotovili, da je že skrajni čas za menjavo vašega ležišča? Zdaj je popoln trenutek, da svoje želje končno uresničite! Seveda za nakup ni boljšega časa in kraja, kot je Mednarodni obrtni sejem, ki bo letos potekal med 11. in 16. septembrom v Celju.