Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Naravni materiali v ležišču

Naravni materiali

Samo naravni in vrhunski materiali zagotavljajo zdrav spanec

Pri izdelavi ležišča Leticia smo bili še posebej pozorni pri izbiri materiala. Materiala LetiPur in LetiCell dosegata najvišje standarde kakovosti in zadoščata vsem testiranjem biokompatibilnosti. Pomembno je tudi dejstvo, da materiali prihajajo iz Evropske unije, ležišča pa so izdelana v Sloveniji.

Najvišji standardi kakovosti

Ležišče Leticia vsebuje materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zadoščajo vsem testiranjem biokompatibilnosti. to dokazujeta tudi certifikat “Oeko-Tex standard 100, razred 1” in “HygCen”. Naravni materiali

Certifikat kašmirNeprekosljivo udobje kašmirja in aloe vere

Prevleka ležišča vsebuje kašmir – eno najnežnejših niti na svetu. Cashmere je luksuzna preja na najvišji ravni, dodatno obdelana z aloe vero. Dosega kakovostni razred 1, kar je najvišja ocena Oeko-Tex standarda 100.

certifikat bio sojaV naravni postelji se lepše spi

LetiPur vsebuje vlakna bio soje, ki jo pridobivajo iz neokrnjenih polj bio soje, ki je zrasla pod kontrolirano pridelavo. Bio soja je povsem naravna, organska rastlina, ki ni bila podvržena nikakršnim genskim spremembam. Pridelava bio soje in predelava njenih vlaken je prijazna do okolja.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.