Zakaj je prilagodljivo ležišče po meri najboljše?

… zato, ker se edino pri ležišču po meri upošteva vašo telesno konstitucijo, telesno višino, vaše spalne navade in vaše morebitne zdravstvene težave. Prilagodljivo ležišče je narejeno izključno po vaših merah.

 

krog zelena 20

Razbremeni boke in hrbtenico

Težji in bolj izbočeni deli telesa so bolj izpostavljeni pritiskom ležišča, ki je lahko hitro pretrdo ali premehko. Posledično prihaja do motenj v prekrvavitvi, do bolečin v hrbtenici in vratu, ter do bolečih bokov.

REŠITEV: Rešitev je v ležišču, ki je izdelano po vaši meri in na podlagi vaših potreb. Ležišče, ki je idealno samo za vaše telo. Izdelamo ga tako, da na predel vaših bokov vstavimo mehkejše module in s tem zmanjšamo pritiske. Vaši boki bodo v tem primeru optimalno podprti. Vaša jutra bodo brez bolečih bokov, brez bolečin v križu ter otrple medenice, saj bo prilagodljivo ležišče vaše telo podprlo tam, kjer to najbolj potrebuje.

odličen spanec

Odpravi bolečine v križu

Ledveni predel je najbolj obremenjen del našega telesa.  Velja za najbolj vbočen del in zato potrebuje primerno podporo. V kolikor ni primerne podpore, prihaja do motenj spanja ter bolečin v križu.

REŠITEV: Z nakupom primernega ležišča, ki vas bo podpiral tam, kjer je to primerno, boste poskrbeli, da do teh bolečin zaradi napačne izbire postelje, ne bo prihajalo. Primerno podporo dosežemo tako, da vam izdelamo ležišče glede na vaše telesne lastnosti. S pravilno izbiro trdote in namestitvijo modulov na mesto, ki ustreza vašemu konstitucijskemu tipu, bomo vašemu križu omogočili primerno podporo in hkrati razbremenitev mišic. Odločite se za ležišče Leticia. Idealno ležišče samo za vas in za vaša jutra, brez bolečine v križu.

krog oranzna 20Ohranja dobro prekrvavljenost telesa in ne povzroča preležanin

Na predelih telesa, ki na ležišče pritiskajo z večjo težo in površino, obstaja večja nevarnost slabše prekrvljenosti in dekubitusa.

REŠITEV: Rešitev je v nakupu ležišča, ki bo optimalno podpiralo vaše telo tam, kjer je to potrebno, pritiski na izbočene dele telesa pa zato ne bodo preveliki. Vsak človek je unikaten, zato je odločitev, katero ležišče kupiti, zelo pomembna. Ležišče, ki vam bo ohranjalo dobro prekrvavljenost in vam ne bo povzročal preležanin, vam izdelamo mi. Kako?

Na predele ležišča, ki so izpostavljeni večjim obremenitvam, namestimo mehkejše dele. Pri tem upoštevamo tudi vašo telesno višino. Pomaknemo jih više ali niže v ležišču in s tem dosežemo optimalno podporo in prilagajanje. Le ležišče, ki je izdelano posebej za vas, je primerno ležišče.

krog modra 20

Odpravlja bolečine in zategnjene mišice v vratnem delu

Bolečine v vratu ali zategnjene mišice ramenskega obroča niso le posledica stresa ali prisilne drže pri delu, ampak pogosto tudi neprimerne podpore ležišča in vzglavnika. Poskrbite, da boste izbrali ležišče, ki se vam bo prilagodilo v ramenskem obroču ter hkrati sprostilo vratne mišice.

REŠITEV: Le prava izbira ležišča bo pripomogla, da se boste zbujali naspani, sproščeni in brez bolečin v ramenskem obroču. Ležišče Leticia, ležišče po vaši meri, je pravi odgovor za vas. Za optimalno podporo vratu lahko poskrbite tudi z vzglavnikom Leticia, ki vam omogoča prilagajanje višine, trdote in naklona.

lea na boku 786

Prilagojeno vašim spalnim navadam

Pri izbiri ležišča je pomembno, da upoštevate tudi vaše spalne navade. V kolikor večino noči prespite na boku, mora biti podpora telesa v ledvenem delu drugačna, kot če spite na hrbtu.

zdravstvene tezave 120Prilagojeno vašim zdravstvenim težavam

Zdravstvene težave lahko otežijo naše spanje, četudi smo z ležiščem v osnovi zadovoljni. Spanje ljudi z refluksom, z artritisom, hernijo, … je precej oteženo. Ljudje s temi težavami si pomagajo na različne načine: si podložijo kolena, dodatno omehčajo ležišče z mehkejšimi dodatnimi plastmi, si dvignejo vzglavje z dodatnimi vzglavniki, … Ker pa se ponoči obračamo, se žal te podpore ne obdržijo.

Dolžina ležišča je prilagojena vaši telesni višini

Spanje na prekratki postelji lahko vpliva tudi na vaš spanec. Noge se ne morejo tako sprostiti, kot bi se lahko. Ljudje, ki so višji, imajo veliko težav najti ležišče, ki bo odgovarjalo tako glede na telesno konstitucijo kot tudi glede na telesno višino.