pranje prevleke

Razlogov, zakaj vzdrževati čistočo vaše postelje, kar ni konec. Ne le, da boste zvečer raje legli v lepšo posteljo, čiščenje in vzdrževanje med drugim podaljšujeta življenjsko dobo ležišča. Nabiranje prahu in množenje neprijetnih pršic sta lahko z doslednim čiščenjem že stvar včerajšnega dne.

Vašo Leticio lahko očistite povsem učinkovito in preprosto kar sami.

S sledenjem naslednjim korakom boste lahko na preprost in hiter način ponovno občutili čistočo kot takrat, ko ste Leticio prvič kupili.

Bodite dosledni pri menjavanju posteljnine

postiljanjeZagotovo ste tudi sami že opazili, da je občutek spanja na oprani posteljnini prav osvežujoč. Vaša posteljnina ponovno diši in tudi na dotik je mehkejša kot prej.

Pranje enkrat na teden odstrani prah in mrtvo kožo, ki se skozi teden na posteljnini pridno nabirata. Dosledno čičenje posteljnega perila posledično tudi onemogoča nabiranje pršic, ki se rade hranijo z mrtvimi delci na posteljnini.

 

Enkrat na leto operite prevleko

Ste vedeli, da lahko prevleko vaše Leticie tudi operete? V pripetem videu vam razkrivamo, da je to opravilo čisto preprosto!

Dvodelna prevleka se lahko opere na 60°C, kar je še posebej dobra novica za vse alergike in asmatike. V primeru, da ste lastnik enodelne prevleke sicer priporočamo obisk čistlince. (Če pa se v vašem gospodinjstvu skriva dovolj veliki pralni stroj, pa jo lahko operete tudi kar doma!) S pranjem se tako izognete vsem mrtvim delcem in umazaniji, ki se skozi leto nabirajo na vaši postelji.

Bodite pozorni, da prevleko sušite le na zraku in ne v sušilnem stroju, saj lahko tako skrčite prevleko in jo posledično uničite.

V primeru vprašanj ali dodatnih nasvetov nas seveda lahko tudi pokličete!

Dodaten sloj zaščite – Satinesse Air

Satinesse Air zaščitna prevlekaZa popolnoma čisto posteljo potrebujete le še zaščitno prevleko, ki bo ležišče ščitila pred vsemi neprijetnimi dejavniki.

Zaščitna prevleka Satinesse Air je narejena iz 3D prilagodljivega materiala, ki poskbi, da bo vaše ležišče popolnoma zaščiteno pred madeži in pršičami vsak dan. S sprotnim odvajanjem odvečne vlage onemogoči razvoj in zadrževanje pršic in prašnih delcev, tridimenzionalna struktura pa poskrbi, da bo vaše ležišče zmeroma suho in čisto.