spletni nakup ležišča

7 nasvetov: zakaj je dobro obiskati salon ležišč in ležišča ne kupiti preko spletne trgovine?

Raziskave kažejo, da se ljudje vedno pogosteje odločamo za nakupovanje preko spletnih strani. Da je temu tako, gre pripisati prenatrpanemu delavniku, optimizaciji našega časa in še čemu. Pa vendar si je dobro kak izdelek prej le ogledati in ga preizkusiti. To vsekakor velja pri nakupu avtomobila.

nasveti za nakup ležišča

Kaj pa nakup ležišča? Je pretrdo, premehko, ravno pravšnje?

Pri Maremicu cenimo dve stvari – spanje in vas. Zaradi vas samih in ljubezni do spanja vam želimo ponuditi le najboljše – najboljše izdelke in najboljše storitve. To pa lahko storimo le, če nas obiščete ter nam dovolite, da vas spoznamo.

 1. Premišljen nakup

  Ležišča ne kupujemo na kratek rok, zato je zelo pomembno, kakšnega bomo izbrali. Ležišče je nekaj zelo osebnega, prilegati se mora meram vašega telesa in vašim spalnim navadam. Pri izbiri pravega ležišča za vas si boste težko pomagali z mnenji na forumih ali nasveti prijateljev. Ležišče morate občutiti na lastni koži.

 2. Osebni stik z ekipo Maremico

  Bolje boste spali, če nam boste zaupali. V procesu izdelave vaše postelje boste imeli priložnost spoznati celotno ekipo, ki bo pripomogla k vašemu boljšemu spanju. Monika vam bo odobrila popuste, Darko, Tone in Gregor bodo izdelali posteljo, Lili vas bo poklicala za termin montaže, Saša in Tadeja vam bosta preko emailov pošiljali koristne informacije ter nasvete. Za vas smo tukaj tudi ob sobotah, v nedeljo pa smo dosegljivi na dežurnem telefonu.

 3. Kakovostne informacije – meritev BodyPrint

  Tako zanesljivih informacij, kot jih poda meritev BodyPrint ne boste našli nikjer na svetovnem spletu. Meritev BodyPrint, ki zagotavlja najboljše podatke za izbiro ležišča glede na vaše mere, lahko opravite le v Spalnem centru Maremico.

 4. Preizkušanje ležišč na lastni kožistranke v salonu

  Opis ležišča na internetu, forumu ali v zloženki ni dovolj, da bi vedeli, da nam bo res ustrezalo. Obisk salona omogoča, da preizkusite vrsto ležišč in jih primerjate med seboj. Kljub temu, da imajo naša ležišča 30 dnevno poskusno dobo, se želimo nevšečnostim izogniti v samem začetku. Pripravo na izdelavo vašega ležišča jemljemo resno, kar se kaže v samem zadovoljstvu naših kupcev ter v njihovih priporočilih.

 5. Dostava in montaža

  Ob nakupu postelje v salonu vam zagotovimo brezplačno dostavo in montažo, ne glede na znesek naročila. Za termin se boste dogovorili s sodelavko, ki skrbi, da naši izurjeni fantje potrkajo na vaša vrata takrat, ko vam to najbolj ustreza.

 6. Posebni popusti

  Razkrijemo lahko le to, da so najboljše kupčije sklenjene v salonu, ne na internetnih straneh. ;)

 7. Ležišče samo za vas

  Če ste ljubitelj spanja, zagotovo poznate ležišča, ki so izdelana samo za vas. Naročilnice za tisto pravo ležišče po meri vašega telesa zagotovo ne boste našli nikjer na spletu.