Leticia vzmetnica narejena po meri kvalitetno ležišče

Razkrivamo izdelek leta 2018

Pri Letici zaključujemo leto 2018 s pregledom najbolj prodajanih izdelkov preteklih 11 mesecev. Izbrskali smo model Leticie, ki je najbolj navdušil uporabnike v preteklem letu in najbolj prodajan dodatek k ležišču. Pokukajte v izbor izdelkov, ki so Leticiino skupnost navdušili v letu 2018.

Praznovali smo 10 let

Odkar so Leticiini izdelki prvič praznovali, se je zavrtelo že celo desetletje. V tem času je inovativno udobje Leticie postalo znano tako v Sloveniji kot zunaj njenih meja. V letu 2018 je Leticia osvojila že več evropskih trgov, se pojavila v mnogih medijih (nazadnje v nizozemski reviji Business Bedding magazine) in prejela več nagrad, kot bi jih lahko prešteli na prste ene roke. Ležišča Leticia so navduševala z inovativno zasnovo, ki omogoča, da se zjutraj zbujate nepremagljivi in na višku svojih moči.

Model MultiModular je še naprej nepremagljiv izdelek leta 2018

vzmetnica leticia multimodularTudi v letu 2018 ohranja naslov »izdelek leta« ležišče MultiModular. Sestavljeno je iz 20 območji, ki ustvarjajo popolnoma prilagodljivo udobje za vsakega posameznika. A kar spreminja MultiModular v resnično učinkovito ležišče, je sistem Visual Comfort, ki izmeri točke pritiska vašega telesa na ležišče. Nato se s pomočjo poglobljenih informacij o spalnih navadah in obliki vašega telesa ustvari popolnoma osebno ležišče brez primerjave.

Nadgrajeno udobje z inovativnim letvenim dnom Letiflex

Udobje Leticie se zaključi z izbiro posteljnega pohištva, ki podaljšuje življenjsko dobo ležišča in hkrati povečuje vaše udobje. V preteklem letu je tako največ uporabnikov izbralo posteljno dno Letiflex z 28 ojačanimi letvicami iz bukovega lesa, ki omogoča individualno nastavitev trdote v ramenskem in ledvenem predelu. Inovativno dno nudi odlično zračenje in podporo telesu ter ustvarja ergonomsko spalno podlago, ki blagodejno vpliva na spanje.

Vzglavnik Leticia je leto 2018 marsikomu obrnil na bolje

Vzglavnik LeticiaV naš poštni predal je letos priletela tudi fantastična ocena vzglavnika Leticia. Izkušnja s spanjem na Leticiinem vzglavniku je neopisljiva, bi lahko povzeli besede gospoda Preglja, kateremu so se znatno izboljšale težave z vratom in hrbtenico.

To pa ni edina prednost modularnega vzglavnika Leticia, ki mu lahko sami nastavljate višino in naklon. Številne kombinacije omogočajo prilagajanje popolnega vzglavnika, ki s svojo ergonomsko in ortopedsko obliko zagotavlja optimalno podporo in lego vratu ter vratnega dela hrbtenice.

Več o vzglavniku si preberite tukaj >>>

BoxSpring Air Hibrid, Sono XL in še bolj inovativna Leticia

Kaj nam je še prineslo leto 2018? Med drugim smo med letom pridobili srebrno priznanje za model BoxSpring Air Hibrid, ki kombinira vse najboljše lastnosti osebnih ležišč Leticia in vodnih postelj Lectus. Nadgrajen z Exclusive Top izvedbo dodaja v spalnico enostavno drugačen izgled postelje. Hkrati smo povišali ležišča Leticia še za dodatnih nekaj centimetrov, da bo občutek Leticie podoben spanju nad oblaki. Za res dovršen izgled ležišča smo med izbiro vzglavnih stranic dodali še stranico Sono XL.

Pred koncem leta se oglasite v salonu

Tako. Leto se hitro približuje h koncu, zato ne pozabite ujeti še zadnjih ugodnosti, ki smo jih pripravili v prazničnem decembru. Kakšne so te skrivnostne ugodnosti, bodo najbolje povedale naše svetovalke, zato se pred prazniki le ustavite v ljubljanskih Črnučah, na Šlandrovi ulici 4.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.