Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Hišni sejem ležišč Leticia

HIŠNI SEJEM (18. – 31. maj)

Ko postane izbira ležišča enostavna

Prav ste prebrali. Izbira ležišča v Spalnem centru Maremico je vedno enostavna, saj so ležišča Leticia zasnovana tako, da jih izdelamo šele po tem, ko se spoznamo. Nič prej.

Torej, spoznajmo se!

Hišni sejem je prava priložnost, da se lahko pobliže spoznate z inovativnim ležiščem Leticia, nam pa dovolite, da vam predlagamo, kakšna Leticia bi bila za vas najbolj primerna. A ker se ljudje razlikujemo po telesni konstituciji in tudi naše potrebe ter želje glede udobja so različne, bomo v svetovanje vsekakor vključili nevtralno meritev vašega telesa z merilnim sistem VisualComfort.

Pravi način, da izveste, kakšno mora biti vaše bodoče ležišče, da se boste zjutraj zbujali naspani in brez nepotrebnih bolečin v predelu ramen, križa in bokov.

Hišni sejem ležišč – izkoristite sejemske popuste med 18. in 31. majem

Da bo nakup vašega novega ležišča ugodnejši, nas obiščite v času Hišnega sejma! Potekal bo med 18. in 31. majem v Spalnem centru Maremico.

Najbolj prodajani model v letu 2019

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži model MultiModular! Njegova popolna prilagoditev v kar 20 območjih zagotavlja udobje še tako zahtevnim ljubiteljem spanja, ki od ležišča pričakujejo kakovost, higieničnost in prilagoditev glede na njihove potrebe in želje. Zelo radi ga imajo v kombinaciji s trenutno najbolj zaželeno BoxSpring posteljo, ki razvaja še s svojim unikatnim in nadstandardnim dizajnom.

MNENJE

Če vas zanima, kaj imajo o ležišču Leticia za povedati znani Slovenci, kliknite TUKAJ.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.