Ena velikost hlač za vse

Eden za vse ali (no)beden za vse? To je zdaj vprašanje!

Si predstavljate, da bi lahko kupili hlače, ki bi bile prav vsakemu. Ali da bi vaše redne obiske pri okulistu zamenjala očala, s katerimi bi prav vsak videl bolje. Naravnost neverjetno, kajne! Vendar ni človeka na svetu, ki bi bil popolnoma enak drugemu in hlače, ki bi pristajale vsakemu, na žalost ne obstajajo – čeprav bi jih bili izredno veseli v času prazničnih pojedin. Ne po telesnih merah, ne po okusu hrane, niti po velikosti noge si med seboj nismo podobni – na srečo je ravno zato vsak posameznik čudovita zgodba zase.

V zadnjem času je med potrošniki nastal nov vroči hit – »eden za vse«, ki je pot nenazadnje našel tudi na trg ležišč.
Na letošnjem sejmu pohištva v nemškem Kölnu se je tamkajšnje združenje ponudnikov ležišč Fachverband Matratzen Indrustrie na trend odzvalo na humoren način. Igrivo so prikazali, kako bi posamezniki izgledali, če bi lahko izdelke v trgovini kupovali le v eni velikosti.

Dokazali so, da je nakupovanje izdelkov, ki naj bi ustrezali vsakemu, le en velik mit. Zagotovo tudi vi ne bi oblekli hlač, ki obljubljajo, da bodo prave velikosti tako za številko 36 kot tudi 42. Svojih čevljev velikosti 40 zagotovo ne bi posodili prijateljici velikosti 37 in obratno.

Zakaj bi torej pri izbiri ležišča izbrali tisto, ki naj bi ustrezalo vsem?

Poglejmo globlje – ne glede na to, če želite oziroma potrebujete ležišče »primerno za vse«, se morate zavedati, da so vam ležišča v različnih modelih in z različnimi tehnologijami ponujena z razlogom. Nekdo, ki se ponoči veliko poti in mu je v postelji vroče potrebuje popolnoma drugačno ležišče kot tisti, ki ga ponoči zebe. Nekateri potrebujejo več podpore v predelu ramen, medtem ko drugi zahtevajo udobje v predelu kolkov.

Izberite ležišče prilagojeno vam!

Vsak potrebuje ležišče, ki se njegovemu telesu popolnoma prilagaja, serijska ležišča žal ustrezajo le redkim.
Kar naredi Leticio tako posebno je, da lahko z njo spreminjamo udobje po meri. Omogoča zelo natančno prilagoditev na obliko, težo in način spanja posameznika. Sistem VisualComfort bo tudi vam v živo in v barvah pokazal, katero udobje je idealno za vsak delček vašega telesa. Le tako boste resnično videli, katero ležišče je za vas ustrezno, saj je na otip in s kratkim ležanjem zelo težko razlikovati med dvema podobnima ležiščema.

Preberite več o Sistemu Visual Comfort. Kliknite tukaj >>>

Vaša Leticia tako postane unikatna in narejena po meri samo za vas, zjutraj pa se boste zbujali obnovljeni in polni energije. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico in skupaj bomo odkrili pravo ležišče za vaše telo!

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Vabljeni na
sejem Dom

Med 22. in 26. marcem imate priložnost, da spoznate ležišča Leticia in postelje BoxSpring na sejmu Dom v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.