Boxspring air

Izbrali ste Leticio – najbolj osebno ležišče, za katerega se vam bo telo zahvaljevalo še veliko prihajajočih let.
Čutite, da za dovršeni spanec potrebujete še nekaj več? Predstavljamo BoxSpring Air, ki spalnico v kombinaciji z Leticio v trenutku spremeni v prostor udobja in popolne harmonije.

Kraljevski izgled

Posteljo BoxSpring Air bi zaradi njene lahkotnosti zlahka okronali za kraljico v svetu udobnega in dovršenega spanca. Z nadstandardno višino do 70 cm doda občutek lebdenja nad oblaki, za popolnoma veličasten videz pa poskrbijo še izjemne vzglavne stranice, ki v višino segajo kar do 120 cm. Dovršen izgled dopolnjujejo skrite noge, s katerimi je ustvarjen občutek lebdenja in odprtosti celotne spalnice.

Kar vas zagotovo navdušilo pri izbiri lastne BoxSpring Air postelje je, da jo ustvarite popolnoma po svojem okusu. Ste si že zamislili, katere barve bo spalnica? Izbirate lahko med različnimi materiali in kar 70 različnimi barvnimi odtenki!

Za piko na i – najbolj enostavno postiljanje!

BoxSpring Air postelja vas bo zagotovo navdušila s prelepim dizajnom, mnoge pa preseneti še njena praktičnost.

Postelja je izdelana z inovativnim dodatkom Exclusive Top, ki bo popolnoma spremenil in olajšal način postiljanja postelje. Še posebej se ga boste razveselili vsi, ki imate težave s križem ali pomanjkanjem moči v rokah.

 

Največkrat nagrajena postelja v Sloveniji

Postelja BoxSpring se lahko pohvali z edinstvenostjo in dejstvom, da je vsaka izdelana v Sloveniji. Tako se lahko ponosni lastniki postelj BoxSpring sprostijo ob misli, da je kvalitetne slovenske izdelave, domača proizvodnja pa zagotavlja takojšne poprodajne storitve in hitrejše dobavne roke.

V zadnjih letih je postelja BoxSpring Air zaradi inovativnosti prejela številne nagrade in priznanja – nazadnje je junija 2018 postala ponosna lastnica srebrnega priznanja za inovacije, Gospodarske zbornice Slovenije.