Med 6. in 10. aprilom vabljeni na SEJEM DOM ali v salon Spalnega centra Maremico! Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili
Kako deluje Leticia

Vsaka Leticia je edinstvena – kot vi!

Modularno ležišče Leticia sestavljajo moduli različnih dimenzij in trdot. Leticia je zasnovana kot modularni sistem, ki omogoča nešteto kombinacij in s tem prilagajanje spalne podlage prav vsaki konstituciji.

spalne gube

Spalne gube

Če spite na boku ali trebuhu, potem je lahko za gube na obrazu kriv vaš vzglavnik. Njegovi dolgotrajni pritiski kožo na obrazu prekomerno obremenjujejo in jo zategujejo. Posledično nastajajo gube okrog oči ter na predelu od nosu do ust. Tem gubam rečemo lahko tudi spalne gube.

Noga gleda čez posteljo

Podaljšana ležišča

Za dober spanec je zelo pomembna tudi ustrezna dolžina ležišča. Temu bi verjetno pritrdili vsi, ki so bili že kdaj soočeni s prekratkim ležiščem bodisi doma, na službeni poti ali na dopustu. Ker želimo ugoditi prav vsakomur, je Leticia prava rešitev tudi za tiste, ki bi želeli, da je njihova dolžina ležišča daljša od standardne dolžine.

Potenje ponoči

Nočno potenje

Vsak človek na dan z znojenjem izloči približno tri litre tekočine. Od tega ponoči izločimo od približno četrt do pol litra znoja. Seveda pa je količina izločenega znoja odvisna od vsakega posameznika. Na povečano nočno potenje vplivajo različni dejavniki – npr. temperatura prostora, hrana, stres in ležišče, na katerem spite.

Dekle spi na boku

Ortopedsko ležišče

Ortopedsko ležišče je vsako ležišče, ki vas med spanjem optimalno podpira tam, kjer je potrebno. Izdelano mora biti iz kvalitetnega, zračnega, prožnega in udobnega materiala.

Ležišče po meri

Zakaj je prilagodljivo ležišče po meri najboljše?

Le prava izbira ležišča bo pripomogla, da se boste zbujali naspani, sproščeni in brez bolečin v ramenskem obroču. Ležišče Leticia, ležišče po vaši meri, je pravi odgovor za vas. Za optimalno podporo vratu lahko poskrbite tudi z vzglavnikom Leticia, ki vam omogoča prilagajanje višine, trdote in naklona.

Olja

Čiščenje telesa

Je možno čiščenje telesa v službenem času? Z malo volje je. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih namigov, kako lahko svoje telo osvobodite strupov, tudi če ste v službi. Pri tem vam svetujemo, da poskusite kavico nadomestiti z očiščevalnim napitkom.

odličen spanec

Zdrav in udoben spanec noč za nočjo

Spanje je veliko več kot le počitek. Spanje je čas, v katerem se telo obnavlja, utrjuje spomine in kopiči energijo. Odličen spanec je miren in krepčilen, daje nam potrebno življenjsko energijo, veselje ter občutek spočitosti.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z njihovo uporabo.