Zdravo spim, zdravo živim. 4 področja.

Zdravo spim, zdravo živim

Naj naš slogan “Zdravo spim, zdravo živim” postane tudi VAŠ slogan

Slogan “Zdravo spim, zdravo živim” je nastal v želji ozaveščati ljudi o tem, kako zares pomemben je kakovosten spanec, da nam ne zmanjka energije že na polovici dneva. “Si predstavljate, da bi imeli dovolj energije za cel dan?

Že zjutraj bi se zbudili z nasmeškom, bili v službi 100 % osredotočeni samo na delo in sprejemali le premišljene, prave odločitve. Nato bi vam ostalo še dovolj energije za obisk trgovine, za pospravljanje, družinske in obšolske obveznosti, rekreacijo, branje knjige, ogled filma. Poleg vsega pa bi si lahko vzeli čas še zase, za svojo boljšo polovico in svoje prijatelje.” zamišljeno sanjamo vsi, ki bi si želeli imeti dovolj časa in energije.

Sliši se čudovito! Ali je tudi izvedljivo? Je!

Mogoče ne ravno vse v istem dnevu, vsekakor pa je večja verjetnost, da boste več postorili, če se boste v nov dan podali naspani. V Spalnem centru Maremico smo se odločili, da namenimo pozornost ozaveščanju javnosti o pomenu zdravega spanja. Naš slogan »Zdravo spim, zdravo živim!« se nam zdi tako več kot primeren.

Pridružite se naši kampanji »Zdravo spim, zdravo živim«! Predstavljamo 4 različne teme, od katerih je odvisna kakovost vašega spanja.

Kaj lahko naredim, če se dobro naspim? Klik.
Primerno spalno okolje in prava izbira ležišča ključnega pomena. Klik.
Kaj jesti in piti pred spanjem? Klik.
Spalni položaji in dejstva, ki narekujejo zdravo spanje. Klik.

Še nekaj v razmislek…

Nekaterim predstavlja spanje nujno zlo, saj čas, ki ga namenijo spanju, raje namenijo »bolj produktivnemu delu«. Žal naše telo dolgo ne more funkcionirati na tak način. Slej ko prej pride do kroničnega pomanjkanja spanja, ki se počasi začne odražati na našem zdravju in v medsebojnih odnosih.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.