🎁 PRAZNIČNE UGODNOSTI! -10 % na izbrane posteljne dodatke do konca leta 2022. Koda kupona: DECEMBER10 🎁

Ležišče po meri. Najboljše slovenske vzmetnice.

Ležišče Leticia.
Spite kot zmagovalci.

Vzmetnice za globok spanec, regeneracijo telesa in energije polna jutra. Izdelane po meri v Ljubljani in razstavljene v Spalnem centru Maremico.

Med 5. in 9. oktobrom vabljeni na sejem Ambient!

Vabimo vas, da nas med 5. in 9. oktobrom obiščete na sejmu Ambient na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, kjer boste spoznali ležišča Leticia in oblazinjene postelje BoxSpring. Lahko jih boste tudi preizkusili, svetovalke za spanje pa vam bodo z veseljem svetovale glede izbire idealnega ležišča. Razvajali vas bomo s sejemskimi ugodnostmi in darili, ki jih boste v tem času deležni tudi v našem razstavnem salonu na Šlandrovi 4, v ljubljanskih Črnučah.

Veselimo se, da se spoznamo!

vzmetnica leticia na boxspring postelji

Leticia je edino ležišče v Sloveniji, ki omogoča zelo natančno prilagoditev glede na telesne lastnosti, potrebe in želje po spalnem udobju vsakega posameznika. Narejeno bo izključno za vas.

Omogoča hitro regeneracijo telesa in najbolj udoben spanec zaradi popolne prilagojenosti telesu. Nikjer drugje se ne boste zbudili tako polni energije.

Ležišče Leticia je trajnostni izdelek. Menjava še dolgo ne bo potrebna, saj ga lahko kadar koli obnovimo ali mu nastavimo drugačno udobje. S tem ležišču podaljšamo uporabnost, hkrati pa skrbimo za okolje.

Leticia je edino ležišče za aktivne ljudi z velikimi cilji, ki se zjutraj MORAJO zbuditi na višku svojih moči. Vse drugo so kompromisi.

VZMETNICE LETICIA SO SKRBNO IZDELANE PO MERI

V čem je Leticia edinstvena?

Leticia je najboljše ležišče za vse, ki vlagajo v svoje zdravje. S 4D digitalno meritvijo »SmartBed« dobimo odtis vašega telesa, da lahko ustvarimo prestižne slovenske vzmetnice izdelane po meri.

Vsaki Leticii lahko spreminjamo udobje po meri, nobena ni serijska. Ne boste se več prilagajali ležišču, to bo prilagojeno vam.

Do popolne Leticie si v razstavnem salonu, Spalnem centru Maremico, po potrebi pomagamo z nevtralno 4D digitalno meritvijo »SmartBed«.

Vzmetnica Leticia. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
trajnostni izdelek
leticia logo izdelano v sloveniji

OLAJŠAJTE SI POSTILJANJE Z EXCLUSIVE TOP NAČINOM

Izberite Exclusive Top za lažje postiljanje

Ležišče Leticia lahko izberete s klasičnim ali z Exclusive Top postiljanjem. Exclusive Top način postiljanja omogoča, da v rjuho odenete le najvišji sloj ležišča, kar je precej lažje kot postiljanje celotnega ležišča. Veseli ga boste vsi, ki imate težave s hrbtenico ali pomanjkanjem moči v rokah ali pa bi si postiljanje zgolj radi olajšali.

Prednost Exclusive Top načina postiljanja pa ni le v funkcionalnosti, pač pa tudi v modernem dizajnu. Ker je del ležišča, ki ga ne postiljate oblazinjen, je celoten izgled estetski in minimalističen.

olajsano postiljanje exclusive top vzmetnice leticia

DOŽIVITE UDOBJE VZMETNICE LETICIA

Dva koraka
do popolnega spanca

Z računalniškimi meritvami in kombiniranjem ustreznih modulov je vzmetnica unikat, pripravljen posebej za vas.

PRVI KORAK DO VZMETNICE PO MERI

Natančna 4D digitalna meritev odtisa vašega telesa - za prilagoditev vaše nove zmetnice

Natančne meritve odtisa vašega telesa za prilagoditev vzmetnice

Vsak med nami je edinstven. A žal samo z ležanjem ne moremo natančno ugotoviti razlik med dvema ležiščema. Na srečo je tu izjemno natančna naprava, ki lahko izmeri, kaj je za vas najbolj udobno.

Računalniško podprt 4D digitalni sistem “SmartBed” izjemno jasno, slikovno in v živih barvah pokaže, ob kakšni trdoti in kje na ležišču se vaše telo počuti najbolje.

Vsakomur meritev pokaže drugačne rezultate. Brez pametne postelje “SmartBed” ne moremo natančno ugotoviti, kako nastaviti trdoto posameznih delov, da bosta počitek in spanec popolna za vas, zato so ustrezne meritve pomemben prvi korak k vašemu zadovoljstvu.

digitalna meritev vzmetnica po meri
Najboljše vzmetnice, ležišča po meri - Vzmetnica Leticia - meritev in svetovanje

DRUGI KORAK DO ROČNO IZDELANE VZMETNICE

Ročna sestava in nastavitev vzmetnice za podporo vašemu telesu

Ročna sestava in nastavitev vzmetnice za podporo vašemu telesu

Samo Leticia omogoča lokalno nastavljanje trdote po vsem ležišču. Skrivnost Leticie je revolucionarna inovacija. Njeno jedro sestavlja množica modulov v  različnih trdotah.

Module lahko poljubno menjamo. Na ta način lahko na vsakem delčku ležišča zelo natančno nastavimo idealno trdoto posebej za glavo, vrat, ramena, ledveni predel, boke in tako naprej. Tudi leta kasneje, če se vaše telo spremeni.

Grobi nastavitvi sledi še fina nastavitev. Z menjavo vrhnjega sloja v treh različnih vrstah udobja in materialih lahko dosežemo najfinejšo nastavitev udobja. Tako pripravljeno ležišče je unikat, pripravljen posebej za vas.

Sestavljanje vzmetnica Leticia

»Vsako Leticio sestavim izključno po naročilu in merah bodočega uporabnika. To rad počnem, ker vem, da bo nekdo kmalu spal bolje.«

– Anton Merčun, strokovni vodja proizvodnje Leticia

VZMETNICE PO MERI ROČNO IZDELAMO V NAŠI DELAVNICI V LJUBLJANI

Vsako ležišče Leticia
je ročno ustvarjeno
- po meri vašega telesa

Že od leta 1994 izpolnjujemo svoje poslanstvo: ljudem omogočiti dovršeno, sproščujoče spanje.

Šivanje v slovenski proizvodnji Maremico

Skozi tisoče osebnih zgodb in potreb je zrasla naša ekipa strokovnjakov, ki zna ustvariti personalizirano ležišče Leticia od začetnih meritev do končne izdelave ležišča. Leta izkušenj so nam omogočila tudi, da smo razvili unikatno BoxSpring posteljo, pri kateri lahko izbirate med različnimi modeli, vzglavnimi stranicami, barvami in materiali, vanjo pa vam lahko vgradimo tudi ležišče Leticia.

Od zadovoljnih uporabnikov, ki želijo biti vedno v trendu in zase želijo le najboljše, se vsak dan znova učimo in ustvarjamo spalno harmonijo, ki jo boste vzljubili preko noči. Vsakemu detajlu posvetimo pozornost in stremimo k dovršenosti – samo to je dovolj dobro za vas.

Ležišče Leticia, ustvarjeno po meri
Slovenske vzmetnice po meri - Leticia - izdelava vzmetnice
Slovenske vzmetnice po meri - Leticia - izdelava vzmetnice

BREZPLAČNA DOSTAVA IN MONTAŽA

Brezplačna dostava

Ko enkrat izdelamo ležišče Leticia, vam ga naša ekipa pripelje na dom popolnoma brezplačno. Na izbrani datum in uro. Brez nepotrebnega dela, usklajevanja s poštarji in ostalega. Vse potrebno opravimo mi.

Naši mojstri se bodo celo preobuli v copate in ležišče vstavili v vaš posteljni okvir. Hitro, kratko in priročno. Da boste že od prvega dne naprej brez skrbi. Popolnoma naspani.

Ležišče Leticia. Brezplačna dostava vzmetnice.

Domača izdelava

Ležišča Leticia so nastala na osnovi bogatih več desetletnih izkušenj na področju spanja doma in izven meja.

Skrb za okolje

Ležišča Leticia lahko kadarkoli obnovite in jim s tem podaljšate življenjsko dobo. Obnovite lahko zgolj posamezne, obrabljene dele. Le z vašo pomočjo lahko poskrbimo za naše okolje.

Različne dimenzije

Ležišča Leticia so na voljo v različnih dimenzijah – tako standardnih kot nestandardnih. 

Udobje bivanja

V svoji spalnici ustvarite oazo miru in spokojnosti. Za naspana jutra.

Vzmetnice Leticia – zaljubite se v spanec po vaši meri.

Vzmetnica Leticia v ambientu
Vzmetnica Leticia. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.
boxspring one postelja

Vzmetnice Leticia
– zaljubite se v spanec po vaši meri.

Ležišče z žepkastim vzmetenjem - Vzmetnica Leticia detajl
7 conska vzmetnica Leticia TrioComofrt v izvedbi BoxSpring
Vzmetnica Leticia. Posteljni okvirji in postelje BoxSpring.

SVETOVNA INOVACIJA VZMETNICE

Modeli in tehnologija udobja vzmetnice

Ležišča Leticia sestavljajo tri linije ležišč za katere so značilni zračni materiali. Med njimi je tudi linija MultiModular, ki je edini sistem ležišč na svetu, kjer lahko z menjavo ozkih penastih modulov natančno reguliramo trdoto za vsak del ležišča. Module lahko menjamo kadarkoli, tudi več let kasneje.

Želite več informacij o razlikah med modeli? Pokličite nas na 01 561 09 00. Z veseljem vam prisluhnemo.

Vsem linijam ležišč Leticia je skupno:

Na voljo čvrsta, udobna ali zelo udobna različica.

Pri zakonskih ležiščih vsak izbere svoje udobje.

SoftTouch pralna prevleka ohranja svežino in higieno ležišča.

Širok izbor dimenzij za vsako spalnico in posteljni okvir.

Certificirani antialergijski in zračni materiali.

MODELI LETICIA

Leticia MultiModular

Vrhunec udobja za najbolj zahtevne in željne, nastavljiva po vsej površini ležišča (20 območij). Tehnološka poslastica in unikat, poosebljen in prirejen za vsakega lastnika posebej s pomočjo digitalne meritve.

Edino ležišče v Sloveniji, ki ga natančno prilagodimo za vaše telo, način spanja ali morebitne zdravstvene posebnosti.

Vzmetnica Leticia: modeli Leticia MultiModular, Leticia TrioComfort, Leticia Spring

DOTIK: Bogato prešita SoftTouch prevleka zagotavlja omamen dotik z vašim telesom. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Skupaj z vami se lahko spreminja tudi ležišče. Kadar koli v prihodnosti ga lahko preprosto prilagodite in tako zadostite svojim spremenjenim potrebam.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi udobno, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša in neodvisna od meritve telesa.

JEDRO: Srce ležišča sestavlja 20 modulov, ki jih v ležišče razporedimo na podlagi oblike vašega telesa, spalnih navad in zdravstvenih posebnosti.

Vzmetnica Leticia: modeli Leticia MultiModular, Leticia TrioComfort, Leticia Spring

DOTIK: Bogato prešita SoftTouch prevleka zagotavlja omamen dotik z vašim telesom. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Skupaj z vami se lahko spreminja tudi ležišče. Kadar koli v prihodnosti ga lahko preprosto prilagodite in tako zadostite svojim spremenjenim potrebam.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi udobno, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša in neodvisna od meritve telesa.

JEDRO: Srce ležišča sestavlja 20 modulov, ki jih v ležišče razporedimo na podlagi oblike vašega telesa, spalnih navad in zdravstvenih posebnosti.

MODELI LETICIA

Leticia TrioComfort

Omogoča nastavljanje udobja na najbolj pomembnih delih ramen, križa in bokov (7 območij). Zlat izbor za tiste, ki razmišljajo praktično in premišljeno.

Po več letih uporabe lahko tri velike module zamenjate med sabo in s tem osvežite udobje v pomembnih predelih telesa.

Comfort ležišče - Vzmetnica Leticia: modeli Leticia MultiModular, Leticia TrioComfort, Leticia Spring

DOTIK: Bogato prešita SoftTouch prevleka zagotavlja omamen dotik z vašim telesom. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Po več letih uporabe lahko uporabnost ležišča podaljšujete z menjavo treh večjih modulov znotraj ležišča – čisto preprosto.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi udobno, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša.

JEDRO: Srce ležišča je izdelano iz vnaprej določenih sedmih con udobja. Razporejene so po celotnem ležišču in poskrbijo za optimalno prilagajanje.

Comfort ležišče - Vzmetnica Leticia: modeli Leticia MultiModular, Leticia TrioComfort, Leticia Spring

DOTIK: Bogato prešita SoftTouch prevleka zagotavlja omamen dotik z vašim telesom. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Po več letih uporabe lahko uporabnost ležišča podaljšujete z menjavo treh večjih modulov znotraj ležišča – čisto preprosto.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi udobno, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša.

JEDRO: Srce ležišča je izdelano iz vnaprej določenih sedmih con udobja. Razporejene so po celotnem ležišču in poskrbijo za optimalno prilagajanje.

MODELI LETICIA

Leticia Spring

Izjemno udobno morje odlično zračenih malih žepkastih vzmeti, podprtim z zamenljivim vrhnjim delom, s katerim lahko udobje nastavimo po meri.

Potenje, nagnjenost k alergijam in astmi ali podobno, so dovolj velik razlog, da enostavno rečete DA liniji vzmetnic Leticia Spring.

Kakovostne vzmetnice, Vzmetnica Leticia: model Leticia Spring

DOTIK: Soft Touch prilagodljiva prevleka bo poskrbela, da vam bo na ležišču še bolj prijetno. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Kadar koli v prihodnosti lahko zamenjate vrhnjo plast ležišča in tako poskrbite za svoje dobro spanje.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi kompaktno, a prilegajočo se, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša.

JEDRO: Srce ležišča je izdelano iz Multizone vzmeti. Te zagotavljajo prilagajanje vašemu telesu, zračnost in prožnost.

Kakovostne vzmetnice, Vzmetnica Leticia: model Leticia Spring

DOTIK: Soft Touch prilagodljiva prevleka bo poskrbela, da vam bo na ležišču še bolj prijetno. Ker jo lahko perete, boste s tem poskrbeli še za higieno.

PRILAGAJANJE: Kadar koli v prihodnosti lahko zamenjate vrhnjo plast ležišča in tako poskrbite za svoje dobro spanje.

UDOBJE: Vsakdo izbere svoje udobje za spanje. Eni bodo izbrali čvrsto podporo, drugi kompaktno, a prilegajočo se, tretji pa zelo udobno. Izbira je vaša.

JEDRO: Srce ležišča je izdelano iz Multizone vzmeti. Te zagotavljajo prilagajanje vašemu telesu, zračnost in prožnost.

LETICIA SANJSKA EKIPA

Predana ekipa
- delujemo s srcem

To počnemo že od leta 1994. Izkušnje, ki smo jih pridobili na področju razvoja, inovacij in prodaje ležišč doma in v tujini, so za nas neprecenljive. Brez njih in vas, ki od nas pričakujete le najboljše, ne bi bili to, kar smo.

Smo vodilni na področju razvoja in prodaje ležišč v Sloveniji ter nekaterih drugih evropskih državah.

Mi vemo, v čem je skrivnost popolnega spanja in ta se začne tukaj in zdaj, ko prebirate te vrstice. Doživite jo z nami do konca in ugotovili boste, da tako udobnega spanca do zdaj še niste občutili.

Play Video about Ekipa Spalni center Maremico
ekipa spalni center maremico

LETICIA NAGRADE

Nagrade in priznanja

Exclusive top postiljanje je leta 2017 prejelo priznanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Istega leta je prejelo še priznanje Celjskega sejma in srebrno priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Vzglavnik Leticia Antiage je leta 2014 prejel zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije in bronasto priznanje Celjskega sejma.

Hibridna modularna ležišča Lectus in Leticia so leta 2012 prejela zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije. Hibridno modularno ležišče je leta 2010 prejelo nagrado Top 10 sejma Ambient ter 2. nagrado 21. sejma pohištva Ambient Ljubljana.

Modularno ležišče Leticia se lahko pohvali s sejemskim priznanjem občine Celje iz leta 2012 in srebrnim priznanjem za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije. Prav tako je leta 2009 prejelo priznanje Top 10 Pohištvenega sejma Ljubljana.

Modularni vzglavnik Leticia je leta 2010 prejel zlato priznanje za inovacijo Gospodarske zbornice Slovenije.

Naročite se na termin v Spalnem centru Maremico

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče

Vaše podatke potrebujemo, da stopimo z vami v kontakt in se dogovorimo za termin vašega obiska v našem salonu ali video klic, v kolikor s kakršnih koli razlogov ne bi mogli do nas.

Naročilo na termin v soboto žal ni možno. Kljub temu pa ste k nam vabljeni tudi na ta dan.

LEŽIŠČA LETICIA OSREČUJEJO ŽE VEČ KOT 25.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Izkušnje dobro naspanih srečnežev

Mojca Mavec

- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."

Jakov Fak

- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."

Klemen Slakonja in Mojca Fatur

- uspešna igralca, par -

"Čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular, se zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu.

Žal nama je, da Leticie nisva odkrila že prej!"
Mojca Mavec
- novinarka in televizijska voditeljica -

"Ko sem nazadnje kupovala posteljo, sem jo kupila v pol ure. Brez svetovanja, brez pretiranega razmisleka. Tokrat je res bilo drugače. V salonu so si vzeli čas zame, vzeli so celo moje mere, da bi ležišče res prilagodili meni. In kar je najbolj simpatično – nevede sem izbrala hotelsko ležišče. Malo bolj trdo in kompaktno. Jaz res neverjetno dobro spim v hotelih in zdaj bo tako tudi doma."
Več naspanih srečnežev
Jakov Fak
- dobitnik srebrne olimpijske medalje v biatlonu -

" Treningi in tekme zahtevajo velik napor, tako da je za dobro regeneracijo po naporih vedno pomemben zelo dober spanec. To je bistvo, ki nas povrne k močem, da lahko ponovno sledimo svojim sanjam. Estetika je tudi zelo pomemben del, čeprav vedno dajem prednost temu, da je postelja udobna."
Več naspanih srečnežev
Klemen Slakonja in Mojca Fatur
- uspešna igralca, par -

"Čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Odkar uporabljava ležišče MultiModular, se zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu.

Žal nama je, da Leticie nisva odkrila že prej!"
Več naspanih srečnežev
Previous
Next

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.