Ženska v postelji

Živimo v vse bolj razburljivem in hitro spreminjajočem se svetu, kjer lahko velikokrat pozabimo na lastno zdravje in ugodje. V spalnem centru Maremico se zavedamo, da je vaše zdravje še vedno na prvem mestu in da si vaše telo zasluži le najboljše. Zato smo vam pripravili 7 dnevni program spanja, ki vključuje različne napotke za boljši spanec in vsesplošno počutje.

Pasica - program zdravega spanja

…in kaj »7 dnevni program spanja« v resnici je?

Par v posteljiIdeja za program se nam je porodila ob misli na vas – naše zveste kupce, saj vas želimo izobraziti o tem, zakaj je spanec bistven za vaše počutje in zdravje in v kakšni meri v resnici vpliva na vsesplošno kakovost/kvaliteto vašega življenja.

Morda se vam trenutno zdi nepredstavljiva misel, da bi jutra začeli s kopico energije, ki bi vaš dan naredila veliko bolj produktiven, in bi ob koncu napornega delavnika še vedno imeli čas in energijo za rekreacijsko druženje z družino, kakšen film ali branje knjige, ki ždi na vaši polici že dober teden. Morda se ob tem celo vprašate, ali je kvaliteten spanec res tako pomemben za prihajajoči dan.

Odgovor je seveda DA!

Zato vas spodbujamo, da se prijavite v naš »7 dnevni program spanja«, kjer bomo skozi teden razkrivali razne napotke za bolj udobne in prespane noči. Izvedeli boste s katerimi živili se bojujemo proti neprespanosti, kako pomembna je redna telovadba za izvrsten spanec, kakšno ležišče je primerno za vas in še več! PRIJAVITE SE!

1. dan: 8 razlogov za 8 ur spanja
2. dan: Darila narave za boljši spanec
3. dan: Zdravo spanje v zdravem telesu
4. dan: V lepi postelji se lepše spi
5. dan: Dobro ležišče = dobro spanje
6. dan: Stres in kvaliteta spanja
7. dan: Nadaljujte z zdravim spanjem

Navsezadnje si želimo, da se vaše sanje uresničijo tudi podnevi!

[mailerlite_form form_id=5]

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.