Zgodovina podjetja

“S prodajo in razvojem ležišč navdušujemo naše kupce že od leta 1994!”

Vredni zaupanja že od samega začetka. Kako nam to uspeva? Enostavno. Znamo poslušati in slišati težave, ki jih imajo ljudje s spanjem. Trudimo se biti boljši, nuditi še bolj personalizirana ležišča, ki nudijo vsakemu posamezniku zdrav in kakovosten spanec.


Začeli smo z vodnimi ležišči, ki se zaradi lastnosti vode lahko popolnoma prilagajajo prav vsakomur, ne glede na telesne značilnosti, spalne navade in zdravstvene težave. Korak naprej pri vodnih posteljah smo naredili z razvojem toperjev oz. nadvložkov, ki vsebujejo različna polnila in ustvarjajo kompaktnejša vodna ležišča.


Dolgoletne izgušnje so nam pomagale priti do spoznanja, da lahko med klasičnimi ležišči naredimo nadomestek vodne postelje in izdelali smo modularno ležišče Leticia. Gre za personalizirano ležišče. Izdelamo ga na podlagi pogovora z vami, ko izvemo kakšne so vaše želje, potrebe, spalne navade, morebitne zdravstvene težave ter telesne lastnosti. Z uporabo vrhunskega materiala in modularno sestavo dosegamo, da ležišče diha z vami ter se vam popolnoma prilagodi.

Zgodovina podjetja Maremico

 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče