Nočno potenje

Slabe sanje ali nezračno ležišče?

Vsak človek na dan z znojenjem izloči približno tri litre tekočine. Od tega ponoči izločimo od približno četrt do pol litra znoja. Seveda pa je količina izločenega znoja odvisna od vsakega posameznika. Na povečano nočno potenje pa vplivajo tudi drugi dejavniki – npr. temperatura prostora, hrana, stres in ležišče, v katerem spite!

Nočno potenje

Če se v jutro, ne glede na letni čas in temperaturo prostora, zbujate prepoteni in dehidrirani, se težava najverjetneje skriva v vašem ležišču. Umetni materiali slabše kakovosti lahko poleg potenja povzročijo še preležanine, slabšo prekrvavljenost in predvsem nelagodje, ki vodi do nespečnosti.


Naravni materiali

Kako omiliti nočno potenje?

Da omilite nočno potenje, izberite ležišče, ki je izdelano iz zračnih materialov, ki omogočajo prehajanje zraka. Ležišče Leticia je narejeno iz skrbno izbranih materialov, ki omogočajo prehajanje zraka, vlage in toplote v vseh smereh – navzgor in navzdol, prečno in vzdolžno. Prevleka ležišča je pralna pri 60° C.

Materiali so naravi prijazni, iz obnovljivih virov, ki med spanjem prijetno negujejo vašo kožo in ji omogočajo maksimalno udobje. Tu so še prečni zračni kanali, ki skrbijo za odvajanje odvečne vlage in prijetno počutje.

Seveda pa ne pozabite tudi na primerno posteljnino in spalna oblačila iz naravnih materialov!

Preverite, zakaj so materiali ležišča Leticia najboljši.

Več o tem

 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče