Bolečine v vratu

Zakaj slabo spimo?

Bolečine v vratu in ramenskem obroču so v sodobnem svetu zelo pogoste. Hiter način življenja, malo gibanja, neustrezna drža in veliko sedenja povzročijo, da se mišicie v vratu in ramenskem obroču zategnejo. Ker so vratne mišice povezane z drugimi mišicami v hrbtu, se napetost lahko prenese tudi na mišice zgornjega dela hrbta in ramenskega obroča. Spanje je čas, ko naj bi se mišice v ramenskem obroču sprostile, vratni del hrbtenice pa razbremnil. Vendar le, če je predel glave ustrezno podprt!

Bolečine v vratu

Bolečine v vratu pogosto nastanejo tudi zaradi nepravilne drže glave med spanjem, ki je posledica neustreznega vzglavnika. Če nas vzglavnik ne podpre pravilno, so vratne mišice med spanjem napete in nas začnejo boleti. Če je glava v nepravilni legi noč za nočjo, se naša bolečina stopnjuje, lahko pa se razširi še v glavo, ramena, roke in prste.


Vzglavnik Leticia

Kakšen vzglavnik potrebujete?

Za sprostitev vratu in ramen potrebujete vzglavnik, ki je ergonomsko in ortopedsko oblikovan, kar omogoča optimalno lego glave in vratnega dela hrbtenice. Le vzglavnik, ki pravilno podpre vratno-ramenski del omogoča, da se mišice vratu med spanjem sprostijo. Oglejte si vzglavnik Leticia, ki se prilagaja vašemu vratu, ter se tako poslovite od bolečin v vratu.

Več o tem

 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče