Alergija na prah in pršice

Motnje spanja zaradi alergenov

Danes je skoraj tretjina ljudi (pre)občutljivih na različne alergene iz okolja. Eden najpogostejših povzročiteljev alergije v zaprtih prostorih so pršice. Alergija na pršice se odraža z nadležnim draženjem v nosu, kihanjem in kašljem, v hujših primerih pa celo z astmatičnimi napadi.

Alergija na prah in pršice

Pršice so mikroskopsko majhne živali, ki se hranijo z delčki odmrle kože in drugimi organskimi materiali ter prebivajo v vzmetnicah, blazinah, preprogah, oblazinjenem pohištvu ... Čeprav niso nevarne, mnogim povzročajo številne preglavice, saj so snovi v njihovi iztrebkih pogost alergen.


Pršica

Kje nastajajo pršice in kako jih pregnati?

Izobilje vlage in odmrla koža v vašem ležišču ustvarjata idealno okolje za razvoj in razmnoževanje pršic. Zato morate izbrati ležišče, ki bo poskrbelo za popolno zračenje in odvajanje vlage ter bo tako neprimerno okolje za pršice.

Ste vedeli, da je material, iz katerega je izdelano ležišče Leticia neprimeren za pršice in zato odlična izbira za alergike in astmatike? Poleg tega je prevleka ležišča pralna pri 60 °C, ročno pa lahko operete tudi posamezne module, ki sestavljajo ležišče.

 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče