Splošni pogoji uporabe spletne strani www.leticia.si

(veljavnost od 1.10.2009 dalje)

Splošno

Nahajate se na spletnem mestu www.leticia.si (v nadaljevanju: spletno mesto), katerega namen je omogočiti javnosti predstavitev modularnega ležišča in vzglavnikov Leticia ter ostalih dodatkov za zdravo spanje. Podatki na spletnem mestu so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju. Spletno mesto je last podjetja Maremico d.o.o., Šlandrova 4, 1231 Ljubljana,  ki si pridržuje vse pravice v zvezi z uporabo tega spletnega mesta.

Z vstopom na spletno mesto uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašajo ter jih njihove določbe zavezujejo.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu in podstraneh so informativne narave. Podatki in informacije, ki so dosegljivi na spletnem mestu, se lahko kadarkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki spletnega mesta uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Avtor spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno ali drugo škodo, ki izhaja ali je v povezavi z uporabo spletnega mesta, z dostopom ali nezmožnostjo uporabe informacij na spletnem mestu.

Na spletnem mestu so navedena mnenja uporabnikov. Nekatera mnenja so navedena samo kot primer.

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani.

Zasebnost (varstvo osebnih podatkov)

Osebni podatki naših uporabnikov so ena izmed stvari, kateri posvečamo veliko pozornost. Upravitelj spletnega mesta je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Na določenih mestih spletnega mesta zbiramo nekatere podatke o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov), vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke za naročilo tiskovin, informativnega predračuna ter za zastavitev vprašanja o izdelkih. Vse osebne podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

Uporabnik z oddajo svojih podatkov dovoljuje, da podjetje Maremico d.o.o. z namenom izvajanja neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja evidenco z osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjeni način zahteva, da upravljalec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Upravljalec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjeni način obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine

Vse slike, teksti, članki o vodnih posteljah in mnenja so last avtorjev spletnega mesta. Podatke in informacije s spletnega mesta lahko posameznik uporablja za lastno, zasebno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij za namene branja za lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način je prepovedano. Izjema so novinarji in uredniki slovenskih medijev, ki lahko uporabljajo vse članke in slike za objavo v medijih.

Še posebej je prepovedana uporaba slik, besedil in ostalega gradiva na spletnem mestu v komercialne namene. V primeru uporabe gradiva v komercialne namene bomo proti kršitelju sprožili pravni postopek pri pristojnem sodišču v Ljubljani.

Vse blagovne znamke so registrirane blagovne znamke njenih lastnikov in so na spletnem mestu uporabljene zgolj v informativne namene.


Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na računalnike uporabnikov in omogočajo prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete našo stran.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani, se strinjate z našo politiko piškotkov.

Ker si prizadevamo, da bi vam zagotovili uporabne vsebine, naša spletna stran optimalno deluje, če so piškotki omogočeni.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da Maremico d.o.o. nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so sejni piškotki, ki trajajo le toliko časa, dokler uporabnik ne zapre brskalnika. Nekateri piškotki pa so trajni, in ostanejo shranjeni na uporabnikovem računalniku dalj časa.


Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:


Sejni piškotki

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje določenih strani na spletnem mestu, kot so npr. obrazci za Naročilo kataloga, PDF priročnikov, E-novice. Taki piškotki so nujno potrebni, da si stran zapomni in izvede uporabnikovo zahtevo (npr. naročilo kataloga).

Piškotki za namen analiziranja prometa – Google analytics (_utma, _utmb, _utmc, _utmv, _utmz, ...)

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)
Ko uporabnik obišče spletno stran, se splošni, neosebni podatki (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na strani, obiskane strani) avtomatično beležijo. Te informacije uporabljamo za spremljanje obiskanosti strani in vsebin, ter za izboljševanje le teh. Vaši podatki niso predmet nadaljne obravnave in niso posredovani tretji osebi.

Spletno vedenjsko oglaševanje

Ti piškotki dinamično prikazujejo naše oglase na drugih izbranih spletnih mestih..
Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za namen prikazovanja ciljanih oglasov na drugih spletnih straneh. Ti piškotki zagotavljajo prikaz oglasov, ki ustrezajo vašim interesom. Piškotki zabeležijo vaš obisk spletne strani in to informacijo delijo z drugimi organizacijami, npr. oglaševalci.

Piškotki družabnih omrežij

V naših domenah so lahko tudi elementi, ki nastavljajo piškotke v imenu drugih podjetij, na primer gumb »Všeč mi je« družbe Facebook in gumb »Tweet« družbe Twitter.

Včasih vključimo tudi video posnetke iz strani, kot je YouTube. Kadar si na spletnem mestu ogledate določen video posnetek iz spletnega mesta youtube, ki je vdelan v vsebino, vam lahko Youtube pošlje piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo mi, zato si več informacij o njihovih piškotkih lahko preberete na njihovih spletnih straneh.

Piškotki, ki omogočajo prevajanje multi-medijskih vsebin

Ti piškotki so potrebni zato, da se predvaja video na spletnem mestu (t. i. Flash cookies). Na spletnem mestu včasih prikazujemo videoposnetke ali galerijo slik s predvajalnikom Adobe Flash Player.


Spreminjanje nastavitev piškotkov:

Nastavitve glede piškotkov lahko nadzirate in kadarkoli sami spreminjate. Spletna stran bo najbolj optimalno delovala, če so piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Vsak brskalnik je drugačen, zato si navodila za spreminjanje nastavitev za piškotke v meniju s pomočjo za vaš brskalnik, ki ga uporabljate.
 

Povezave spletnega mesta leticia.si  z drugimi spletnimi mesti

Maremico ne prevzema odgovornosti za piškotke, ki se uporabljajo na drugih spletnih mestih, s katerimi je povezan leticia.si ali se nanje sklicuje.

 

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Maremico d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga zasebni uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Maremico d.o.o. kot ponudnik blaga in storitev, ki se ukvarja tudi s spletno prodajo, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRS). Platforma SRS se nahaja na elektronski povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.


Hvala za čas, ki ste si ga vzeli, da ste prebrali pojasnila na tej strani. Veliko užitkov pri uporabi spletnega mesta.
 

 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče