Posteljno dno

Dodatna podpora vašega telesa in popolno prilagajanje ležišča

Posteljno dno poskrbi za dodatno podporo vašega telesa in omogoča popolno prilagajanje ležišča. Ker se ponoči premikate, se vam mora ležišče prilagajati, za kar pa v veliki meri poskrbi fleksibilno posteljno dno. Fleksibilno posteljno dno je prilagodljivo, nudi nastavitev stopnje trdote v ledvenem delu, pogosto pa omogoča tudi nastavitev položaja telesa v predelu glave in nog. Dobro posteljno dno ima veliko vlogo tudi pri lajšanju bolečin v hrbtu, skrbi za boljšo prekrvavitev in pomaga pri težavah z refluksom in želodčno kislino.


Posteljno dno ima pomembno vlogo pri ustvarjanju ustreznih klimatskih razmer med spanjem, saj poskrbi za zračenje ležišča ter odvajanje vlage in toplote. Z ustreznim posteljnim dnom bo vaše ležišče vedno suho in sveže ter tako bolj prijetno za spanje.


Danes je posteljno dno veliko več kot le nekaj trdih deščic, ki držijo ležišče! Izbirate lahko med različnimi modeli posteljnih dnov z letvicami ali modularnimi diski. Ker vemo, da je vaša postelja več kot le prostor za spanje in da v njej berete, gledate televizijo, delate z računalnikom ... smo pripravili tudi modele, ki omogočajo nastavitev položaja telesa s pomočjo daljinskega upravljalnika. Za popolno razvajanje v postelji ...

Posteljno dno

Modularno posteljno dno

Prilagajanje ležišča celotnemu telesu na celotni površini še nikoli ni bilo tako popolno! Z modularnim posteljnim dnom vam bo ležišče nudilo popolno prilagajanje v vsakem spalnem položaju. Tako bo vaše telo zares sproščeno in zbujali se boste prerojeni.


Modularno posteljno dno Moduloflex je fleksibilno posteljno dno, na katerega so pritrjeni posebni diski, namenjeni za prilagajanje ležišča celotnemu telesu na celotni površini. Moduloflex poskrbi za natančno točkovno in enakomerno prilagajanje telesa na celotni površini sistema, česar letvena posteljna dna ne omogočajo. Posamezen modularni disk omogoča nastavitev trdote in s tem ustrezno podporo glede na vaše telesne in zdravstvene značilnosti.

Posteljno dno Moduloflex Comfort
Posteljno dno Moduloflex Deluxe
Modularni disk

 

Letveno posteljno dno

Letveno posteljno dno poskrbi za boljše prilagajanje ležišča vašemu telesu, elastičnost letvic pa daje posebno udobje telesu. Vsa letvena posteljna dna Leticia imajo več kot 28 letvic, kar pripomore k razbremenitvi ležišča.

Letveno posteljno dno Letiflex je sestavljeno iz prožnih vzmetnih letvic, ki so vpete v lesen okvir. Izbirate lahko med klasičnim letvenim posteljnim dnom, letvenim dnom z ročno nastavitvijo v predelu glave in letvenim dnom, ki omogoča nastavitev položaja telesa s pomočjo daljinskega upravljalnika.
Posteljno dno Easyflex
Posteljno dno Letiflex
Posteljno dno Letiflex deluxe
 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče