Švicarska kakovost

Posteljni okvirji Hasena

Švicarsko podjetje Hasena že več kot 60 let proizvaja kakovostne, brezčasne posteljne okvirje, ki spanje naredijo še prijetnejše. Tokrat prvič na voljo tudi v Sloveniji, le v Spalnem centru Maremico.

 

Postelja Hasena Premium wood line

Posteljno ogrodje Premium Wood Line odlikuje masiven in hkrati preprost dizajn. Sestavljata ga leseni podstavek Premium 18 ter oblazinjena vzglavna stranica.

 

Postelja Hasena Star in Classic

  • Posteljno ogrodje Star Movie Line se ponaša z eleganco in lahkotnostjo. Z veliko oblazinjeno stranico ustvari mogočen videz in postelja postane središče prostora.
  • Posteljno ogrodje Classic Wood Line odlikuje masiven in hkrati moderen dizajn, ki je dopolnjen z mehko oblazinjeno stranico, ki vas vsak večer ponese v sen.
 

Postelja Hasena Oak in Fragmento

  • Posteljno ogordje Modul Oak Line je primerno za vse, ki prisegajo na masiven hrastov les. S svojo močno strukturo in grobim videzom v vašo spalnico prinese naravo.
  • Posteljno ogrodje Fragmento Coast Line ima poseben ar, saj v vsako spalnico prinese poletje. Zaradi lesa akacije in robustne sestave lahko v njem uživate celo leto.
 

Postelja Hasena Rondino in Funda

  • Posteljno ogrodje Rondino Dream Line navdihuje s svojimi nežnimi zaobljenimi linijami, ki v spalnici ustvarijo občutek domačnosti in sproščenosti.
  • Posteljno ogrodje Funda Dream Line se s svojimi čistimi linijami, dovršeno obliko in minimalističnim dizajnom odlično poda v prostorne spalnice, kjer s svojim izgledom daje dušo prostoru.
 

Postelja Hasena Deluxe Dream line

Posteljno ogrodje Deluxe Dream Line navdušuje s svojimi mehkimi in ukrivljenimilinijami ter posebno vzglavno stranico, ki vas razvaja z možnostjo spreminjanja naklona.

 

 

Hasena Deluxe dream line - pasica

Preverite možne barvne kombinacije in dimenzije posteljnih okvirjev Hasena. Prelistajte letak.

 

 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče