Ležišča Leticia

Zakaj je ležišče po meri najboljše?

... zato ker se edino pri ležišču po meri upošteva vašo telesno konstitucijo, telesno višino, vaše spalne navade in vaše morebitne zdravstvene težave ...

Družinska slika

Kako deluje prilagodljivo ležišče Leticia?

 • Zelena
  Razbremeni boke in hrbtenico
  Težji in bolj izbočeni deli telesa so bolj izpostavljeni pritiskom ležišča, ki je lahko hitro pretrdo ali premehko. Posledično prihaja do motenj v prekrvavitvi, do bolečin v hrbtenici in vratu, ter do bolečih bokov.

  REŠITEV: Rešitev je v ležišču, ki je izdelano po vaši meri in na podlagi vaših potreb. Ležišče, ki je idealno samo za vaše telo. Izdelamo ga tako, da na predel vaših bokov vstavimo mehkejše module in s tem zmanjšamo pritiske. Vaši boki bodo v tem primeru optimalno podprti. Vaša jutra bodo brez bolečih bokov, brez bolečin v križu ter otrple medenice.
 • Rdeča
  Odpravi bolečine v križu
  Ledveni predel je najbolj obremenjen del našega telesa.  Velja za najbolj vbočen del in zato potrebuje primerno podporo. V kolikor ni primerne podpore,  prihaja do motenj spanja ter bolečin v križu.

  REŠITEV: Z nakupom primernega ležišča, ki vas bo podpiral tam kjer je to primerno, boste poskrbeli, da do teh bolečin zaradi napačne izbire postelje, ne bo prihajalo. Primerno podporo dosežemo tako, da vam izdelamo ležišče glede na vaše telesne lastnosti. S pravilno izbiro trdote in namestitvijo modulov na mesto, ki ustreza vašemu konstitucijskemu tipu, bomo vašemu križu omogočili primerno podporo in hkrati razbremenitev mišic. Odločite se za ležišče Leticia. Idealno ležišče samo za vas in za vaša jutra, brez bolečine v križu.
 • Oranžna
  Ohranja dobro prekrvavljenost telesa in ne povzroča preležanin
  Na predelih telesa, ki na ležišče pritiskajo z večjo težo in površino, obstaja večja nevarnost slabše prekrvljenosti in dekubitusa.

  REŠITEV: Rešitev je v nakupu ležišča, ki bo optimalno podpiralo vaše telo tam, kjer je to potrebno in da pritiski na izbočene dele telesa ne bodo preveliki. Vsak človek je unikaten, zato je odločitev, katero ležišče kupiti, zelo pomembna. Ležišče, ki vam bo ohranjalo dobro prekrvavljenost in vam ne bo povzročal preležanin, vam izdelamo mi. Kako?
  Na predele ležišča, ki so izpostavljeni večjim obremenitvam, namestimo mehkejše dele. Pri tem upoštevamo tudi vašo telesno višino. Pomaknemo jih više ali niže v ležišču in s tem dosežemo optimalno podporo in prilagajanje. Le ležišče, ki je izdelano posebej za vas, je primerno ležišče.
 • Modra
  Odpravlja bolečine in zategnjene mišice v vratnem delu
  Bolečine v vratu ali zategnjene mišice ramenskega obroča niso le posledica stresa ali prisilne drže pri delu, ampak pogosto tudi neprimerne podpore ležišča in vzglavnika. Poskrbite, da boste izbrali ležišče, ki se vam bo prilagodilo v ramenskem obroču ter hkrati sprostilo vratne mišice.

  REŠITEV: Le prava izbira ležišča bo pripomogla, da se boste zbujali naspani, sproščeni in brez bolečin v ramenskem obroču. Ležišče Leticia, ležišče po vaši meri, je pravi odgovor za vas. Za optimalno podporo vratu lahko poskrbite tudi z vzglavnikom Leticia, ki vam omogoča prilagajanje višine, trdote in naklona.
 

Lea na boku

Spalne navade

Prilagojeno vašim spalnim navadam

Pri izbiri ležišča je pomembno, da upoštevate tudi vaše spalne navade. V kolikor večino noči prespite na boku, mora biti podpora telesa v ledvenem delu drugačna, kot če spite na hrbtu.
 
Zdravstvene težave

Prilagojeno vašim zdravstvenim težavam

Zdravstvene težave lahko otežijo naše spanje, četudi smo z ležiščem v osnovi zadovoljni. Spanje ljudi z refluksom, z artritisom, hernijo, ... je precej oteženo. Ljudje s temi težavami si pomagajo na različne načine: si podložijo kolena, dodatno omehčajo ležišče z mehkejšimi dodatnimi plastmi, si dvignejo vzglavje z dodatnimi vzglavniki, ... Ker pa se ponoči obračamo, se žal te podpore ne obdržijo.
 

Modra podlaga

Dolžina ležišča

Dolžina ležišča je prilagojena vaši telesni višini

Spanje na prekratki postelji lahko vpliva tudi na vaš spanec. Noge se ne morejo tako sprostiti kot bi se lahko. Ljudje, ki so višji imajo veliko težav najti ležišče, ki bo odgovarjalo tako glede na telesno konstitucijo kot tudi glede na telesno višino.
 

Bež podlaga

 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče