Vsaka Leticia je edinstvena - kot vi!

Kako deluje Leticia?

... deluje na vsakega posameznika drugače, saj je izdelana za vsakega posameznika posebej. To nam omogoča modularna sestava 20 različno trdih modulov, ki so razporejeni skozi celotno ležišče tako kot bo vam najbolje odgovarjalo.

Menjavanje modulov

Ležišče Leticia sestavljajo moduli različnih dimenzij in trdot. Leticia je zasnovana kot modularni sistem, ki omogoča nešteto kombinacij in s tem prilagajanje spalne podlage prav vsaki konstituciji.


Leticia vsakemu posamezniku omogoča, da si iz modulov sam sestavi natanko takšno ležišče, kot ga ta hip potrebuje njegovo njegovo telo. In če je potrebno, ga že jutri spremeni, prilagodi in si znova omogoči optimalen počitek. Leticia s svojimi številnimi kombinacijami omogoča popolno prilagodljivost in individualizirano uporabo. Prilagaja se vsaki telesni konstituciji in vsem vrstam spanja. Kadarkoli jo je mogoče poljubno preoblikovati in zamenjevati module, njihov položaj ali trdoto. Tudi, če se bodo vaše spalne navade in telesne značilnosti z leti spremenile, se bo Leticia vsaki spremembi z lahkoto prilagodila.

 

Vsaka Leticia je edinstvena - kot vi.


Ležišče Leticia vam s svojo modularno sestavo omogoča odlično prilagajanje in ustrezno podporo vašemu telesu.


S pomočjo 20 modulov, ki so na voljo v 5 različnih trdotah, lahko sami prilagodite ležišče svojim potrebam. To lahko storite ob nakupu ali pa kadarkoli pozneje, če se npr. vaše potrebe oz. navade spremenijo. Moduli so razporejeni glede na telesno višino. Na izbiro trdote posameznih modulov pa vpliva telesna konstitucija in najpogostejši spalni položaj ter morebitne zdravstvene težave.

 

 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče