Katero ležišče je pravo za vas?

 

Garancija dobrega spanja

Zagotovite si dobro spanje noč za nočjo

Ljudje z izbiro novega ležišča nimamo tako rekoč nobenih izkušenj, saj, kot kažejo raziskave, menjamo ležišče komaj vsakih 10 do 15 let. In kar je še posebej težavno: noben prijatelj ali sorodnik nam s svojim priporočilom pri izbiri ležišča ne more zares pomagati, saj so njegove spalne navade in telesne mere povsem različne od naših.

Garancija dobrega spanja

Kaj je GDS?

GDS je garancija dobrega spanja. Maremico vam s tem certifikatom zagotavlja, da bo vaše spanje zdravo, udobno in krepčilno.

Kaj vam prinaša GDS?

 • Izdelano po meri
 • 1

  Izdelano posebej za vas

  Splošni nasveti za spanje niso dovolj.

  S pomočjo merilnega obrazca in pogovora bomo skupaj ugotovili, kakšno posteljo potrebujete vi in vaše telo. Na podlagi izbranega bodo naši strokovnjaki izdelali ležišče, prilagojeno obliki vašega telesa in vašim spalnim navadam. Tako vam bo ležišče iz dneva v dan nudilo zdrav in krepčilen spanec. 
 • 2

  30-dnevni test

  Svoje novo ležišče lahko zdaj preizkušate kar 30 noči.

  Vemo, da po nekaj minutah ležanja na razstavljenem ležišču le težko ocenite, kako se bo to obneslo po šestih do devetih urah spanja. Zato lahko ležišče preizkušate v lastni spalnici kar 30 noči. Če z njim ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete!
 • 3

  Certificirani materiali

  Vrhunski materiali z znanim poreklom.

  Samo vrhunski materiali zagotavljajo zdrav spanec. Zato smo za ležišča Leticia izbrali le najbolj kakovostne materiale iz obnovljivih virov. Vsi materiali prihajajo iz Evropske unije, ležišča pa so izdelana v Sloveniji.
 • 4Prilagajanje po nakupu

  Popolna prilagodljivost in individualna uporaba.

  Ležišča Leticia omogočajo popolno prilagodljivost in individualizirano uporabo. Če vam ležišče ne bo nudilo želene podpore in udobja, ga lahko kadarkoli kasneje preoblikujemo in vam zagotovimo kakovosten spanec. Tudi če se bodo vaše spalne navade in telesne značilnosti z leti spremenile, lahko ležišče sami prilagodite in si znova omogočite optimalen počitek.
 • 5

  Priporočila

  Številni zdravniki in fizioterapevti priporočajo ležišča po meri.

  Številni zdravniki in drugi strokovnjaki vse bolj opozarjajo na pomen zdravega spanja. Poudarjajo predvsem vpliv spanja na zdravje in dobro počutje. Veliko vlogo pri zdravem spancu ima tudi izbira kakovostnega ležišča, pri čemer je pomembno to, da je ležišče prilagodljivo - ne pretrdo in ne premehko. Ležišča Lectus in Leticia priporočajo tudi številni slovenski strokovnjaki s področja zdravega spanja.
 

Izdelano v Sloveniji

 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče