Odličen spanec

Zdrav in udoben spanec noč za nočjo

Spanje je veliko več kot le počitek. Spanje je čas, v katerem se telo obnavlja, utrjuje spomine in kopiči energijo. Odličen spanec je miren in krepčilen, daje nam potrebno življenjsko energijo, veselje ter občutek spočitosti. Spanje se nam zdi tako samoumenevno, a odloča o tem, ali se boste zbudili polni energije, mirni, spočiti, samozavestni in dan preživeli dobro ... ali pa se boste zbudili polni skrbi, slabe volje, živčni in dan preživeli čemerno. Vse je odvisno od tega, kako spite.

Odličen spanec

Ljudje prespimo približno tretjino svojega življenja. To je več časa, kot ga preživimo s prijatelji, več kot ga izkoristimo za prosti čas in celo več kot ga porabimo za šolanje in delo. Pomislite, koliko energije in truda vložite v vse te aktivnosti in kako malo v iskanje rešitev, s pomočjo katerih bi bolje spali! Ob hitrem življenjskem ritmu na žalost pogosto pozabimo na zdravo življenje in tudi na zdravo spanje.


Kaj vpliva na naše spanje?

Lahko bi rekli, da ima največji vpliv na zdravo spanje postelja, v kateri spimo. Zelo pomembno je, da nam ležišče nudi dobro podporo in da se na njem počutimo udobno. Če vas zjutraj, ko vstanete, vse boli, bolečine pa po dveh ali treh urah popustijo, je zanje najverjetneje kriva vaša postelja. Če vam vaše ležišče ne ustreza, razmislite o zamenjavi, saj si boste le tako zagotovili mirno spanje. Vzemite si čas in skrbno izberite svoje novo ležišče ...

 

Kaj vse zagotavlja zdrav in udoben spanec?

Spanje nam predstavlja nekaj samoumevnega in brez njega si ne predstavljamo živeti, ustvarjati, biti zdravi in zadovoljni. Pa nam je samoumevno tudi, da je zdravo spanje možno samo na kvalitetnem ležišču? Na ležišču, ki se izdela na podlagi vaše telesne konstitucije, spalnih navad in morebitnih zdravstvenih težav?
 


Vabljeni, da preberete na kaj morate biti pozorni, ko se odločate za zamenjavo ležišča. Le ležišče, izdelano glede na vaše potrebe ter iz kvalitetnega materiala, je idealno ležišče za odličen spanec.
 

 

Zakaj je ležišče po meri najboljše?
Če nismo standardnih mer
Kako deluje Leticia?
Naravni materiali
24 lastnosti odličnega ležišča
Garancija dobrega spanja
 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče