Po novem lahko izdelke za zdravo in udobno spanje iz Spalnega centra Maremico kupite kar od doma. Hitro, enostavno in varno.

 

V Mesecu zdravega spanja preberite + in - spalnih položajev in izvedeli boste, kako lahko svoje spanje še izboljšate.

Želite izvedeti katero hrano in pijačo označujemo za kradljivce spanje in kaj nam omogoča boljši spanec? Potem ostanite z nami!

Za dober spanec je ključnega pomena prava izbira ležišča, vzglavnika in posteljnine. Zakaj, preverite v nadaljevanju.

Oglejte si kaj vse lahko storimo čez dan, če smo dobro naspani in kako se stvari odvijajo, če nam zmanjka energije že na polovici dneva.

Praznujte z nami mesec Zdravega spanja! Postregli bomo s koristnimi nasveti, ki vas bodo spodbudili, da boste spanju namenili vsaj 1% več pozornosti spanju.

17. 3. praznujemo Svetovni dan spanja tudi v Spalnem centru Maremico. V ta namen smo pripravili zanimivo infografiko, ki prikazuje naše spalne navade.

Pričakujemo vas v hali C Gospodarkega razstavišča v Ljubljani, kjer se boste lahko prepustili udobju najbolj osebnih ležišč daleč naokoli.

Zanimivo je, kako ljudje razmišljamo in kupujemo novo ležišče, ko živimo samsko življenje in kako, če delimo življenje še z nekom.

V Spalnem centru Maremico smo zaključili z inventurno razprodajo ležišč. Hvala vsem, ki ste nam zaupali svoje spanje ter dobrodošli v družino naspanih ljudi.

Stran 1 od 17  > >>

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče