Certifikati, nagrade in patenti

Najvišji standardi kakovosti

Pri Maremicu cenimo vaše zdravje in spoštujemo naravo, tako pri izdelavi Leticie uporabljamo naravne ter obnovljive materiale, zaradi svoje dovršenosti pa so naša ležišča prejela že veliko nagrad.

Ambient leticia

certifikat HygCen

2006

Ležišče in vzglavnik Leticia vsebujeta materiale, ki dosegajo najvišje standarde kakovosti in zadoščajo vsem testiranjem biokompatabilnosti. Zaradi kakovostnih materialov, ki jih uporabljamo pri izdelavi ležišč in vzglavnikov, smo prejeli certifikat HygCen.
 
Nagrada Pohištveni sejem

2008

Združenje lesne in pohištvene industrije je skupaj z Gospodarskim razstaviščem vzglavniku Leticia podarilo 3. nagrado Ljubljanskega pohištvenega sejma 2008.


Istega leta so vzglavnik preizkušali tudi v Labaratoriju za preskušanje pohištva, ki deluje v sklopu Biotehniške fakultete.
 
 
Nagrada Top Ten

2009

Za patentirano modularno ležišče Leticia je bil Pohištveni sejem v Ljubljani več kot odličen, Leticia je namreč prejela nagrado TOP 10!


Kot člani skupine Vila Bravum prejeli Nagrado za odličnost oblikovanja razstavnega prostora.
 
Nagrade 2010

2010

Modularni vzglavnik Leticia je prejel Zlato priznanje za inovacijo, ki ga podarja Gospodarska zbornica Slovenije.


Združenje lesne in pohištvene industrije ter Gospodarsko razstavišče sta novembra istega leta podjetju Maremico podelila 2. nagrado na sejmu pohištva Ambient za hibridno in modularno ležišče. Ležišče je prav tako prejelo nagrado TOP 10, ki jo podeljuje Gospodarsko razstavišče na sejmu Ambient.


Sodelovali smo tudi na Slovenskemu forumu inovacij, kjer smo se predstavili z modularnim vzglavnikom Leticia.


Leta 2010 so naša ležišča prejela Certifikat Oeko-Tex standard 100, razred 1 prejmejo le tisti materiali, ki so izdelani iz tako neoporečnih sestavin, da jih lahko žveči tudi otrok, mlajši od treh let.

Oeko-Tex je neodvisna mednarodna organizacija s sedežem v Evropski Uniji, ki preverja kakovost in izdaja certifikate izdelkom, ki ustrezajo standardom. Izdelki so razvrščeni v 4 kakovostne razrede, od katerih je najstrožji razred 1, v katerega sodita material Letipur in prevleka Cashmere.
 
Nagrade 2011

2011

Patentirano modularno ležišče Leticia je v maju 2011 prejelo Srebrno priznanje za inovacijo, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenija.


Občina Celje je septembra 2011 podjetju Maremico, ki se je predstavilo z modularnim ležiščem Leticia, podarila Sejemsko priznanje.
 
Nagrade in certifikati 2012

2012

Hibridna in modularna ležišča Lectus ter Leticia so prejela Zlato priznanje za inovacijo, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica
Slovenije.


Ležišča Leticia so znana tudi po certifikatu GDS oziroma Granciji dobrega spanja. Maremico vam s tem certifikatom zagotavlja, da bo vaše spanje zdravo, udobno in krepčilno.

GDS vam prinaša ležišče, ki je izdelano posebej za vas, 30 - dnevno testiranje vašega novega ležišča, certificirane materiale z znanim poreklom, prilagajanje ležišča po nakupu in ležišča, ki jih priporočajo zdravniki ter strokovnjaki na področju spanja.
 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče