Klemen in Mojca o Leticii

Če bi Leticio odkrila že prej ...


Klemen Slakonja in Mojca Fatur

Preden bi karkoli napisala, sva hotela ležišče najprej dati na enomesečno preizkušnjo. Čeprav naju je Leticia v resnici očarala že prvi dan. Njihov prodajni salon ter strokovnost in prijaznost zaposlenih verjetno ne pustita hladnih niti najzahtevnejših kupcev. Prodajalka nama je potrpežljivo predstavila različne materiale in sestavne dele posameznih ležišč, njihove posebnosti ter način obdelave.

 


Odločila sva se za ležišče MultiModular, saj naju je fasciniralo dejstvo, da ga dejansko sestavijo glede na posameznikove točkovne pritiske na samo ležišče, ki jih izmerijo s posebno napravo imenovano BodyPrint.

Neštete vožnje s kombiji na gostovanja, nenaravna drža v nekaterih predstavah in neprespane noči zaradi majhnih otrok, zahtevajo svoj davek - največkrat v obliki zategnjenega vratu in boleče hrbtenice.


In čeprav se bo tole najverjetneje slišalo kot prodajna floskula, očitno pri Leticii vedo kaj počnejo. Saj se kljub vsemu naštetemu, odkar uporabljava ležišče MultiModular, zbujava spočita in brez neprijetnih napetosti v telesu. Žal nama je edino, da Leticie nisva odkrila že prej!


Klemen Slakonja in Mojca Fatur

<< Nazaj na mnenja uporabnikov

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče