Katero ležišče je pravo za vas?

 

 

Ležišče po meri

Spanje kot še nikoli doslej

Lahko rečemo, da je spanje na serijsko izdelanih ležiščih, ki zares odgovarjajo samo peščici ljudem, preteklost. Veseli smo, saj se napredek vsekakor kaže tudi pri izdelavi ležišč. Naše inovativno razmišljanje se že kaže v zadovoljstvu naših strank, ki smo jim omogočili kvaliteten spanec.

S stavkom “Spanje kot še nikoli doslej” želimo sporočiti, da boste pri nas imeli možnost kupiti ležišče, ki je izdelano posebej za vas. Le ležišče, za katerega bomo ugotovili, da bo za vas najprimernejše, bo ležišče, ki vam ga bo naša tehnična ekipa izdelala in tudi dostavila.

Ležišče po meri

Kaj vam omogoča ležišče, ki je izdelano po vaši meri?

 • Ležišče, ki je ukrojeno le za vas
  Vsak od nas je edinstven. Takšno naj bo tudi vaše ležišče.
  Pri izdelavi ležišča Leticia bomo upoštevali tako vaše telesne lastnosti, kot tudi spalne navade in morebitne zdravstvene težave.
  Različni ljudje
 • Nastavljiva trdota v vseh predelih
  Ležišče je sestavljeno iz različno trdih modulov in le te prilagodimo tako, da je za vaše telo najprimernejše. Ljudje se čez čas spreminjamo in doživljamo telesne spremembe, doletijo nas lahko razne poškodbe in bolezni. Spremenijo se lahko tudi spalne navade. Ravno zato je modularnost ležišča tako pomembna in ključna pri nakupu novega ležišča.
  Modularno ležišče Leticia
 • Naj spalne težave postanejo preteklost
  S spanjem na ležišču Leticia, se boste lahko poslovili od težav, ki jih povzroča neprimerno ležišče. Nespečnost, utrujenost, zategnjenost v mišicah, bolečine ter mravljinci bodo za vas preteklost. Poskrbite za zdravo spanje ter prijetnejši dan.

  Naj spalne težave postanejo preteklost
 • Vrhunsko zračenje in higiena
  Skrbna izbira kvalitetnega in zračnega materiala ter dodatni zračni kanali omogočajo, da ležišče sproti odvaja odvečno vlago in toploto v vseh smereh. Ležišče Leticia dobesedno diha z vami in je odlična izbira v kolikor iščete zdravo, antialergijsko in higienično ležišče. Prevleke so snemljive in pralne, kar predstavlja piko na i pri odličnem vzdrževanju higiene.

  Vrhunsko zračenje in higiena

Kako deluje ležišče Leticia?

Predstavljamo vam zgodbo modularnega ležišča Leticia.

Modularnost ležišča danes, jutri in čez nekaj let.  Ta lastnost je pri ležišču res neprecenljiva. Vsak trenutek se lahko odzovemo in ležišče prilagodimo tako, da bo najbolj optimalno. Ne verjamete? Oglejte si kratko predstavitev.

play

Sprememba udobja v vsakem trenutku

Z ležiščem Leticia lahko spanje ohranite zdravo in udobno tudi čez čas, ko se pojavi potreba po spremenjeni spalni podlagi. Preprosto, enostavno in brez nepotrebnih stroškov. Svojo Leticio si lahko prilagodite prav v vsakem trenutku in tako poskrbite, da se boste še naprej zbujali naspani ter polni energije.


Mehkejši moduli:
Uporabimo jih na tistih delih ležišča, kjer počivajo naši izbočeni deli telesa (predel bokov in ramen). S tem dosežemo, da so točkaste obremenitve minimalne in da ne povzočajo motenj v prekrvavitvi telesa.

Trši moduli: Uporabimo jih na tistih delih ležišča, kjer počivajo naši vbočeni deli telesa, saj ti potrebujejo optimalno podporo. Le tako se lahko mišice v tem predelu zares sprostijo, vaše spanje pa je nemoteno.

 

Sprememba udobja v vsakem trenutku

Za vse telesne predele


Predeli telesa
Modularno ležišče Leticia je sestavljeno iz 20 modulov. Razporejeni so glede na 7 glavnih predelov našega telesa ter v različnih trdotah. Njihova razporeditev ustvarja za uporabnika najprimernejšo spalno podlago.

Predeli, ki od nas zahtevajo še posebno pozornost so:

•    predel bokov
•    ledveni predel
•    ramenski predel
•    predel glaveOptimalno prilagajanje ležišča vsakemu delu telesa je neprecenljivo. Do boljšega počutja in večjega elana s kvalitetnim in zdravim spancem na ležišču Leticia.
 

 

Exclusive lineIzgled in sestava združena v popolnost

Kaj za vas pomeni popolnost ležišča? Je to udobje in mehkoba? Nežnost prevleke, na kateri ležimo? Primerna čvrstost ležišča? Kvaliteten material? Izgled ležišča?...

Pri ležišču Leticia se ni potrebno opredeljevati, ker vam enostavno nudi vse in še več. Izgled in sestava sta zares združeni v popolnost!

Samo zares kvalitetni materiali, optimalna prilagoditev glede na vaše telesne potrebe ter čudovit izgled ležišča vas lahko prepriča, da gre za zgodbo, ki jo lahko doživite samo z edinstvenim ležiščem Leticia.
 

Ležišče MultiModular Visco

Kakšno udobje ima vaše telo najraje

Tu je vaš odgovor ključen za nas. Le tako vam bomo lahko izdelali ležišče, ki bo idealen samo vam. S pravo kombinacijo materialov, vam bo ležišče “pisano na vaše telo” in bo tako popolno samo za vas.

Ne spreglejte vrste materialov, ki jih pri dosegu vašega željenega cilja lahko uporabimo. Tako za ljubitelje čvrstih, mehkejših, srednje trdih, srednje mehkih ležišč kot tudi za ljubitelje “eksotičnih” materialov, kot sta na primer kokos in konjska žima.Vse to vam mi lahko ponudimo.

Če se ne morete opredeliti in niste povsem prepričani kaj bi vam zares odgovarjalo, se enostavno prepustite našim strokovnjakom za zdravo spanje. Ponudili vam bomo kombinacijo različnih materialov in tako dosegli optimalno udobje. Kar je za nas pomembno pri izdelavi vašega ležišča so vaše telesne lastnosti, spalne navade ter morebitne zdravstvene težave.

Dolgoletne izkušnje na področju spanja so nam dale veliko znanja in izkušenj. Obiščite nas in ekipa svetovalcev za zdravo spanje vam bo svetovala kakšno ležišče bi bilo potrebno izdelati za vas.

Ne smemo pozabiti, da je vsak od nas unikat in da za dobro spanje potrebujemo tudi unikatno ležišče. Ležišče Leticia je ležišče, ki je izdelano po merah vsakega posameznika.
Ležišča iz LetiCell-a
Ležišča iz materiala LetiPur
Vzmetnice Leticia

 


Zamenjava spalne podlage

Ležišče Leticia je edinstveno ravno zato ker omogoča individualno prilagoditev vsakemu posamezniku.

Našim kupcem stojimo ob strani od prvega dne naprej in vse do trenutka, ko se pokaže potreba po spremenjeni spalni podlagi. Ležišče prilagodimo trenutnim potrebam in tako ponovno vzpostavimo popolnost ter edinstvenost ležišča, ki bo še naprej skrbelo za zdrav ter kvaliteten spanec.

play

Preglejte ponudbo ležišč, ki jih izdelamo po meri vašega telesa. Kliknite tukaj.

 
 

Brezplačne vsebine za vas

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče