Leticia

Razkrivamo izdelek leta 2018

Pri Letici zaključujemo leto 2018 s pregledom najbolj prodajanih izdelkov preteklih 11 mesecev. Izbrskali smo model Leticie, ki je najbolj navdušil uporabnike v preteklem letu in najbolj prodajan dodatek k ležišču.
29. novembra 2018/od adelaida
Leticia na sejmu v Bruslju 2018

INTERVJU: Ležišče je izdelek, ki ga kupiš sam sebi

V tem tednu bomo odpotovali v Bruselj! Ležišče Leticia bomo namreč predstavili na ’’Brussels furniture fair’’ oz. pohištvenemu sejmu Bruselj. Pred odhodom v tujino smo o sejmu povprašali direktorja Spalnega centra Maremico, g. Emila Marinška.
9. novembra 2018/od Nika
Pohištveni sejem Ambient

Pohištveni sejem Ambient: Ustvarite svoje popolno udobje

Medtem ko se pokrajina preliva v jesenske odtenke, se med 7. in 11. novembrom v prostorih Gospodarskega razstavišča odvija pohištveni sejem Ambient, kjer boste našli vse za nove barve svojih prostorov.
7. novembra 2018/od Saša

Spanje v hotelih: popolnoma personalizirana izkušnja

Ste tudi sami v predpotovalni mrzlici razmišljali, da bi s seboj najraje vzeli tudi svojo udobno posteljo? Marsikomu namreč pri pripravah za potovanje predstavlja ključen izziv izbira hotela, ki bi nudil udobno posteljo.
7. novembra 2018/od Saša
Teden vrhunskega spanja Leticia naslovnica

Obiščite nas v Tednu vrhunskega spanja med 10. in 17. oktobrom

Jesensko obarvanemu oktobru bomo v Maremicu dodali slavnostno odete barve. Med 10. in 17. oktobrom, v okviru Tedna vrhunskega spanja, vas pričakujemo z izjemnimi ugodnostmi in vrhunskimi darili.
7. novembra 2018/od Saša
pranje prevleke

Kako ohraniti čisto posteljo?

Razlogov, zakaj vzdrževati čistočo vaše postelje, kar ni konec. Ne le, da boste zvečer raje legli v lepšo posteljo, čiščenje in vzdrževanje med drugim podaljšujeta življenjsko dobo ležišča.
17. septembra 2018/od adelaida

Leticia v družbi najboljših

Leticia se je v zadnjih letih delovanja uspešno preselila še izven domačih meja na druga tržišča. Prvovrsten ugled med osebnimi ležišči je zgradila na svoji edinstvenosti, saj kot osebno popolnoma prilagodljivo ležišče ne ponuja le udobnega spanca, temveč tudi ultimativno spalno izkušnjo.
13. septembra 2018/od adelaida
Sejem MOS

Spoznajte Leticio na sejmu MOS

Ste ugotovili, da je že skrajni čas za menjavo vašega ležišča? Zdaj je popoln trenutek, da svoje želje končno uresničite! Seveda za nakup ni boljšega časa in kraja, kot je Mednarodni obrtni sejem, ki bo letos potekal med 11. in 16. septembrom v Celju.
5. septembra 2018/od adelaida
nakup

Od izdelave do kupca

Do popolne izbire ležišča vam manjka samo par preprostih korakov. Skozi postopek vam pri Leticii z izjemno podporo svetovalk in strokovnjakov za spanje pot do pravilne odločitve učinkovito olajšamo.
3. septembra 2018/od adelaida
Alenka Artnik

Svetovna rekorderka Alenka Artnik o regeneraciji

Spoznali smo Alenko Artnik, svetovno rekorderko v potapljanju na vdih. Srečali smo se na bazenu, kjer se Alenka počuti že skoraj kot doma. Pogovarjali smo se o njenem športu in pomembnosti regeneracije po napornih treningih.
22. julija 2018/od adelaida
Pridih poletja v spalnici

Pridih poletja v vaši spalnici

Sončni žarki in poletne temperature zagotovo že kukajo v vašo spalnico. Ste jo že preuredili v svojo poletno oazo?
Pripravili smo par nasvetov, s katerimi bo vaša spalnica v trenutku postala prijeten prostor za skrivanje pred visokimi temperaturam
21. julija 2018/od adelaida
Vzmetnice

Vzmetnice: ali so še vedno najboljša izbira?

Lahko bi rekli, da je bilo včasih življenje preprostejše. Šel si v trgovino, kjer si imel na izbiro dve vrsti ležišč – trdo in mehko, po ugodnem nakupu si trgovcu stisnil roko in domov odšel vesel, ker imaš novo vzmetnico.
18. julija 2018/od adelaida
Naloži več