Je možno kupiti vrhunsko ležišče preko spletne trgovine?

7 nasvetov zakaj je dobro obiskati salon ležišč in ležišča ne kupiti preko spletne trgovine

Raziskave kažejo, da se ljudje vedno pogosteje odločamo za nakupovanje preko spletnih strani. Da je temu tako gre pripisati prenatrpanemu delavniku, optimizaciji našega časa in še čemu. Pa vendar si je dobro kak izdelek prej le ogledati in ga preizkusiti. To vsekakor velja pri nakupu avtomobila.

Kaj pa nakup ležišča? Je pretrdo, premehko, ravno pravšnje?


Pri Maremicu cenimo dve stvari – spanje in vas. Zaradi vas samih in ljubezni do spanja vam želimo ponuditi le najboljše – najboljše izdelke in najboljše storitve. To pa lahko storimo le, če nas obiščete ter nam dovolite, da vas spoznamo.

1. Premišljen nakup

Ležišča ne kupujemo na kratek rok, zato je zelo pomembno, kakšnega bomo izbrali. Ležišče je nekaj zelo osebnega, prilegati se mora meram vašega telesa in vašim spalnim navadam. Pri izbiri pravega ležišča za vas si boste težko pomagali z mnenji na forumih ali nasveti prijateljev. Ležišče morate občutiti na lastni koži.

 

Spalno okolje

2. Osebni stik z ekipo Maremico

Bolje boste spali, če nam boste zaupali. V procesu izdelave vaše postelje boste imeli priložnost spoznati celotno ekipo, ki bo pripomogla k vašemu boljšemu spanju. Monika vam bo odobrila popuste, Darko, Tone in Gregor bodo izdelali posteljo, Lili vas bo poklicala za termin montaže, Saša in Tadeja vam bosta preko emailov pošiljali koristne informacije ter nasvete. Za vas smo tukaj tudi ob sobotah, v nedeljo pa smo dosegljivi na dežurnem telefonu.

3. Kakovostne informacije – meritev BodyPrint

Tako zanesljivih informacij, kot jih poda meritev BodyPrint ne boste našli nikjer na svetovnem spletu. Meritev BodyPrint, ki zagotavlja najboljše podatke za izbiro ležišča glede na vaše mere, lahko opravite le v Spalnem centru Maremico. Za informacije o brezplačni meritvi Bodyprint kliknite tukaj.

 

Gibanje

4. Preizkušanje ležišč na lastni koži

Opis ležišča na internetu, forumu ali v zloženki ni dovolj, da bi vedeli, da nam bo res ustrezalo. Obisk salona omogoča, da preizkusite vrsto ležišč in jih primerjate med seboj. Kljub temu, da imajo naša ležišča 30 dnevno poskusno dobo, se želimo nevšečnostim izogniti v samem začetku. Pripravo na izdelavo vašega ležišča jemljemo resno, kar se kaže v samem zadovoljstvu naših kupcev ter v njihovih priporočilih. 

5. Dostava in montaža

Ob nakupu postelje v salonu vam zagotovimo brezplačno dostavo in montažo, ne glede na znesek naročila. Za termin se boste dogovorili s sodelavko, ki skrbi, da naši izurjeni fantje potrkajo na vaša vrata takrat, ko vam to najbolj ustreza.

6. Posebni popusti

Razkrijemo lahko le to, da so najboljše kupčije sklenjene v salonu, ne na internetnih straneh. ;).

7. Ležišče samo za vas

Če ste ljubitelj spanja, zagotovo poznate ležišča, ki so izdelana samo za vas. Naročilnice za tisto pravo ležišče po meri vašega telesa zagotovo ne boste našli nikjer na spletu.

 

Kamilični čaj

 

Preberite vse o ležiščih po meri in kako jih ukrojimo za vas.


 

 

Poziv za akcijo

 

Vam primankuje spanca in razmišljate, da bi nekaj spremenili v tej smeri?


Tu vam lahko pomagamo mi. Za vas smo pripravili kar nekaj vsebin s katerimi vam želimo izboljšati kvaliteto spanca in življenja na sploh.

Od nasvetov za zdravo življenje, pa vse do naročila brezplačnega kataloga ležišč Leticia. Poglejte kaj bi bilo za vas koristno in se naročite brezplačno.

Brezplačni e-nasveti

Spremljajte nasvete za zdravo življenje ter aktualno ponudbo.
Naročite e-nasvete.

Informacije na dom

Naročite tiskani izvod
kataloga Leticia in brezplačno vam ga bomo poslali na dom.

E-priročniki

Oglejte si brezplačne e-priročnike o
zdravem spanju.
 
 

Nagrade in priznanja, ki so jih prejeli izdelki Maremico:

Sejemsko priznanje Celjskega sejma za modularno ležišče Leticia Srebrno priznanje za inovacijo za patentirano modularno ležišče Leticia Top Ten za Hibridno modularno ležišče Maremico 2010 Zlato priznanje za inovacijo za modularni vzglavnik Leticia 2010 Tretja nagrada Ljubljanskega Pohištvenega sejma 2008
Vse pravice pridržane © 2012 Maremico d.o.o. | Splošni pogoji | Nastavitve piškotkov | Powered by PROGMBH
Želite izvedeti več

Želite več informacij o izbiri pravega ležišča?

Ali pa potrebujete dober nasvet o spanju?

 

Pokličite nas:


01 56 10 900


Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.


Pišite nam na:


prodaja@maremico.si


Obiščite nas:


Spalni center Maremico
Šlandrova ulica 4
1231 Ljubljana Črnuče